Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Як запекти курку з картоплею в рукаві?

Готове блюдо для вашого домашнього столу – запечена курка з картоплею. Приготувати частування можна в рукаві. Це дозволить зберегти соковитість і неповторний аромат продуктів.

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Картопля – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кріп сушений – 1 ч. л.
  • Мед – 20 гр.
  • Гірчиця зернова – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. Курку ділимо на частини, після чого маринуємо 40 хвилин у суміші з зернової гірчиці, рослинної олії, меду, солі, меленого перцю і подрібнених зубчиків часнику.

2. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ділимо овоч на частини і посипаємо їх сіллю з сушеним кропом.

3. Занурюємо інгредієнти в рукав для запікання.

4. Випікаємо блюдо 40-60 хвилин. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.

5. Акуратно витягаємо частування з духовки і розриваємо рукав.

6. Апетитна курка з картоплею готова!