Як запекти курку з картоплею в рукаві?
Готове блюдо для вашого домашнього столу – запечена курка з картоплею. Приготувати частування можна в рукаві. Це дозволить зберегти соковитість і неповторний аромат продуктів.
Час приготування: 2 години 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Курка – 1 шт.
- Картопля – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Кріп сушений – 1 ч. л.
- Мед – 20 гр.
- Гірчиця зернова – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
1. Курку ділимо на частини, після чого маринуємо 40 хвилин у суміші з зернової гірчиці, рослинної олії, меду, солі, меленого перцю і подрібнених зубчиків часнику.
2. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ділимо овоч на частини і посипаємо їх сіллю з сушеним кропом.
3. Занурюємо інгредієнти в рукав для запікання.
4. Випікаємо блюдо 40-60 хвилин. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.
5. Акуратно витягаємо частування з духовки і розриваємо рукав.
6. Апетитна курка з картоплею готова!