Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Простий і смачний рецепт курки з рисом в рукаві

Цікава ідея для сімейного обіду або вечері – запечена курка в рукаві з рисом. Таке блюдо не вимагає додаткового гарніру, його можна відразу подавати до столу. Спробуйте!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Склад:

  • Курка – 500 гр.
  • Рис – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Коріандр – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Курку розрізаємо на порційні шматочки.

2. Подрібнюємо очищені зубчики часнику.

3. Відправляємо його до курки. Солимо, перчимо та посипаємо коріандром.

4. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом.

5. Розмішуємо продукти і залишаємо на 15-20 хвилин.

6. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

7. Рис відварюємо до напівготовності і відправляємо його до курки.

8. Сюди ж кладемо свіжі овочі.

9. Акуратно розмішуємо.

10. Перекладаємо заготовку в рукав для запікання.

11. Вливаємо воду і зав’язуємо пакет.

12. Готуємо страву одну годину при температурі 200 градусів.

13. Після готовності, витягаємо частування з духовки і акуратно розрізаємо рукав.

14. Курка з рисом готова, можна пробувати!