Простий і смачний рецепт курки з рисом в рукаві
Цікава ідея для сімейного обіду або вечері – запечена курка в рукаві з рисом. Таке блюдо не вимагає додаткового гарніру, його можна відразу подавати до столу. Спробуйте!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Склад:
- Курка – 500 гр.
- Рис – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Вода – 200 мл
- Сіль – за смаком.
- Коріандр – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кріп – за смаком.
Процес приготування:
1. Курку розрізаємо на порційні шматочки.
2. Подрібнюємо очищені зубчики часнику.
3. Відправляємо його до курки. Солимо, перчимо та посипаємо коріандром.
4. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом.
5. Розмішуємо продукти і залишаємо на 15-20 хвилин.
6. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
7. Рис відварюємо до напівготовності і відправляємо його до курки.
8. Сюди ж кладемо свіжі овочі.
9. Акуратно розмішуємо.
10. Перекладаємо заготовку в рукав для запікання.
11. Вливаємо воду і зав’язуємо пакет.
12. Готуємо страву одну годину при температурі 200 градусів.
13. Після готовності, витягаємо частування з духовки і акуратно розрізаємо рукав.
14. Курка з рисом готова, можна пробувати!