Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Соковита курка в рукаві з капустою

Соковита курка в рукаві для запікання виходить з додаванням білокачанної капусти. Таке блюдо яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Спробуйте простий кулінарний рецепт з покроковим описом.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 800 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Гарненько промиваємо овочі і курку. Птицю розрізаємо на невеликі частини.

2. Очищену моркву пропускаємо через тертку.

3. Дрібно шаткуємо підготовлену білокачанну капусту.

4. Викладаємо овочі в рукав для запікання.

5. Солимо продукти і акуратно розмішуємо.

6. Сюди ж кладемо частини курки і натираємо їх сіллю. Зав’язуємо рукав і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

7. Після, розриваємо рукав і готуємо страву ще 10 хвилин до появи рум’янцю.

8. Соковита курочка з капустою готова!