Соковита курка в рукаві з капустою
Соковита курка в рукаві для запікання виходить з додаванням білокачанної капусти. Таке блюдо яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Спробуйте простий кулінарний рецепт з покроковим описом.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Курка – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 800 гр.
- Морква – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Гарненько промиваємо овочі і курку. Птицю розрізаємо на невеликі частини.
2. Очищену моркву пропускаємо через тертку.
3. Дрібно шаткуємо підготовлену білокачанну капусту.
4. Викладаємо овочі в рукав для запікання.
5. Солимо продукти і акуратно розмішуємо.
6. Сюди ж кладемо частини курки і натираємо їх сіллю. Зав’язуємо рукав і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
7. Після, розриваємо рукав і готуємо страву ще 10 хвилин до появи рум’янцю.
8. Соковита курочка з капустою готова!