Як приготувати куряче філе з грибами в сметанно-часниковому соусі?
Яскраве частування для вашого обіднього столу – піджарка з грибів і курячого м’яса. Щоб блюдо вийшло соковитим і ароматним, приготуйте його з додаванням сметано-часникового соусу.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Гриби шампіньйони – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Сметана – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Печериці ретельно промиваємо під водою.
2. Далі гриби нарізаємо будь-яким зручним способом. Повинні вийти невеликі шматочки.
3. Занурюємо гриби в сковороду з вершковим маслом.
4. В цей час подрібніть цибулю з зубчиками часнику.
5. Викладаємо дрібно порізані овочі до печерицям. Розмішуємо і продовжуємо обсмажувати.
6. Куряче філе відварюємо, остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
7. Перекладаємо куряче м’ясо в сковороду з грибами.
8. Додаємо сюди ж склянка сметани, сіль і перець. Розмішуємо продукти і тушкуємо їх ще близько 3-5 хвилин.
9. Ароматна піджарка з курки та грибів в сметані готова. Розкладайте гаряче частування по тарілках і подавайте до столу!