Курка з картоплею в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Картопля з курячим філе в сметані в мультиварці

Всім любителям картоплі з куркою присвячується: ніжне куряче філе в поєднанні з картопляними кубиками, потушенное в сметані. Для приготування нам знадобиться мультиварка і зовсім трохи вільного часу.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Грудка куряча – 300-350 гр.
  • Картопля – 550-650 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 240 гр.
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Сметана 15% — 120 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе нарізаємо шматочками середнього розміру і обсмажуємо на рослинному маслі в мультиварці, включивши режим «Смаження».

2. Готуємо м’ясо не до готовності, а лише до того моменту, поки шматочки не посвітлішають.

3. Засипаємо до курки дрібно нашатковану цибулю.

4. Готуємо до прозорості лука.

5. Далі, додаємо картоплю, порізану середніми шматочками.

6. Посипаємо все компоненти сіллю і улюбленими спеціями за смаком.

7. Заливаємо вміст чаші сметаною.

8. Додаємо гарячої води стільки, щоб вона покривала практично всі продукти.

9. Включаємо програму «Запікання» і готуємо протягом 40 хвилин. У разі якщо рідина дуже швидко випарується і овочі почнуть підгоряти – доливаємо ще трохи води.

10. Після відключення режиму, розкладаємо ароматну курочку з картоплею по тарілках, посипаємо зеленню і насолоджуємося. Приємного апетиту!