Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пікантні курячі крильця в соєвому соусі

Курячі крильця, мариновані в соєвому соусі, набувають оригінальний пікантний смак. Страву можна подавати як закуску, а також як основне блюдо для домашнього обіду або вечері.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Соєвий соус – 120 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Крильця розморожуємо і промиваємо. Гострим ножем позбавляємося від кісточок.

2. Окремо готуємо маринад із соєвого соусу, подрібненого часнику, солі і спецій. Перемішуємо і переливаємо в глибоку ємність, куди відправляємо курячі крила. Наполягаємо 20-30 хвилин.

3. Змащуємо деко олією. Викладаємо мариновані крильця, зберігаючи дистанцію між шматочками. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

4. Готові крильця в соєвому соусі викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу теплими. Приємного апетиту!