Покроковий рецепт приготування курячих крилець з рисом
Крильця з рисом в духовці – ідеальний варіант для повноцінного вечері. Вам не доведеться окремо готувати гарнір, страва виходить ситним і апетитним.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Рис – 2 склянки
- Вода – 3 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Розморожені курячі крила обвалюють у солі та спеціях. Цибулю і моркву очищаємо від шкірки.
2. Моркву натираємо на тертку, цибулю подрібнюємо. Потім обсмажуємо овочі до прозорості на сковороді.
3. На дно форми для випікання рівним шаром викладаємо овочеву піджарку.
4. Наступним шаром розподіляємо рис і заливаємо його водою.
5. Далі рівномірно розподіляємо крильця. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо 50 хвилин.
6. Після випікання поділяємо страву на порції за допомогою лопатки, щоб зберегти форму. Можна подавати до столу!