Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати курячі крильця в соусі теріякі

Соус теріякі ідеально доповнить курячі крильця, запечені в духовці. Оригінальне і смачне блюдо може стати родзинкою вашої домашньої кухні. Домашні та гості оцінять!

Час готування: 1 година 5 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Соус теріякі – 1 склянка
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Насіння кунжуту – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Заздалегідь розморозимо і промиємо крильця.

2. У курячих крил відрізаємо кінчики. Вони нам не знадобляться.

3. У загальній тарілці змішуємо борошно, крохмаль, подрібнений часник і мелені перці.

4. Обвалюємо крильця в пряної суміші.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і викладаємо крила на решітку. Готуємо 25 хвилин.

6. Через 25 хвилин, перевертаємо блюдо і продовжуємо випікати стільки ж за часом.

7. На сковороді 1-2 хвилини смажимо насіння кунжуту.

8. Вливаємо до насіння соус теріякі, перемішуємо і вимикаємо плиту.

9. Запечені крильця обмазуємо соусом і кунжутом. Даємо настоятися 5 хвилин.

10. Коли соус добре прилипне до курки, то страву можна перекладати на тарілку і подавати до столу. Готово!