Як приготувати курячі крильця в соусі теріякі
Соус теріякі ідеально доповнить курячі крильця, запечені в духовці. Оригінальне і смачне блюдо може стати родзинкою вашої домашньої кухні. Домашні та гості оцінять!
Час готування: 1 година 5 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Соус теріякі – 1 склянка
- Борошно – 1 ст. л.
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Насіння кунжуту – 1 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Заздалегідь розморозимо і промиємо крильця.
2. У курячих крил відрізаємо кінчики. Вони нам не знадобляться.
3. У загальній тарілці змішуємо борошно, крохмаль, подрібнений часник і мелені перці.
4. Обвалюємо крильця в пряної суміші.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і викладаємо крила на решітку. Готуємо 25 хвилин.
6. Через 25 хвилин, перевертаємо блюдо і продовжуємо випікати стільки ж за часом.
7. На сковороді 1-2 хвилини смажимо насіння кунжуту.
8. Вливаємо до насіння соус теріякі, перемішуємо і вимикаємо плиту.
9. Запечені крильця обмазуємо соусом і кунжутом. Даємо настоятися 5 хвилин.
10. Коли соус добре прилипне до курки, то страву можна перекладати на тарілку і подавати до столу. Готово!