Курячі ніжки на сковороді – 10 рецептів приготування з фото покроково

Хрусткі курячі ніжки в панірувальних сухарях на сковороді

Соковиті курячі гомілки в хрусткій паніровці сподобаються як дітям, так і дорослим. Приготувати таку страву можна для сімейної вечері або дружніх посиденьок, а подавати зі свіжими овочами та різними соусами.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 2.

Інгредієнти:

  • Ніжки курячі – 8 шт.
  • Сухарі панірувальні – 8 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Гірчиця – за смаком.
  • Сіль — за смаком.
  • Спеції — за смаком.

Процес приготування:

1. Курячі гомілки промити і обсушити, зняти з них шкіру.

2. В окремій ємності змішати вичавлений часник, гірчицю, майонез, сіль і спеції, натерти маринадом ніжки і залишити маринуватися на 20 хвилин.

3. Яйце збити, вмочити в нього ніжки.

4. Сухарі висипати в підходящу посуд і після яйця панірувати в них гомілки.

5. Смажити курячі ніжки в розпеченому маслі до золотистої скоринки. Подавати готові гомілки в хрусткій паніровці зі свіжими овочами і гострим соусом.