Хрусткі курячі ніжки в панірувальних сухарях на сковороді
Соковиті курячі гомілки в хрусткій паніровці сподобаються як дітям, так і дорослим. Приготувати таку страву можна для сімейної вечері або дружніх посиденьок, а подавати зі свіжими овочами та різними соусами.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 2.
Інгредієнти:
- Ніжки курячі – 8 шт.
- Сухарі панірувальні – 8 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Майонез – 4 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Гірчиця – за смаком.
- Сіль — за смаком.
- Спеції — за смаком.
Процес приготування:
1. Курячі гомілки промити і обсушити, зняти з них шкіру.
2. В окремій ємності змішати вичавлений часник, гірчицю, майонез, сіль і спеції, натерти маринадом ніжки і залишити маринуватися на 20 хвилин.
3. Яйце збити, вмочити в нього ніжки.
4. Сухарі висипати в підходящу посуд і після яйця панірувати в них гомілки.
5. Смажити курячі ніжки в розпеченому маслі до золотистої скоринки. Подавати готові гомілки в хрусткій паніровці зі свіжими овочами і гострим соусом.