Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Печінкові оладки з курячої печінки

Оригінальне частування для вашого домашнього столу – курячі оладки з печінки. Страва порадує простим кулінарним процесом, а також цікавим ніжним смаком. Подавайте зі сметаною або свіжими овочами!

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячу печінку ретельно промиваємо, очищаємо від жилок і ділимо на невеликі шматки.

2. Далі нарізаємо цибулю.

3. Обидва продукту кладемо в чашу блендера. Доповнюємо яйцем, борошном, сіллю і перцем. Перемелюємо до однорідності.

4. Розігріваємо Сковороду і промазуємо рослинним маслом.

5. Сюди вливаємо рідке печінковий тісто з допомогою ложки. Смажимо до готового стану з обох сторін.

6. Оладки з курячої печінки з ніжним смаком готові. Подавайте їх до столу зі сметаною або іншими доповненнями.