Печінкові оладки з курячої печінки
Оригінальне частування для вашого домашнього столу – курячі оладки з печінки. Страва порадує простим кулінарним процесом, а також цікавим ніжним смаком. Подавайте зі сметаною або свіжими овочами!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 0,5 кг
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячу печінку ретельно промиваємо, очищаємо від жилок і ділимо на невеликі шматки.
2. Далі нарізаємо цибулю.
3. Обидва продукту кладемо в чашу блендера. Доповнюємо яйцем, борошном, сіллю і перцем. Перемелюємо до однорідності.
4. Розігріваємо Сковороду і промазуємо рослинним маслом.
5. Сюди вливаємо рідке печінковий тісто з допомогою ложки. Смажимо до готового стану з обох сторін.
6. Оладки з курячої печінки з ніжним смаком готові. Подавайте їх до столу зі сметаною або іншими доповненнями.