Курячі оладки – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті оладки з курячого фаршу на сковороді

Проста і неймовірно смачна ідея для домашнього меню – м’ясні оладки з курячого фаршу. Страва готується легко і просто. Ставте його на стіл, доповнивши овочами, соусами або будь-якими гарнірами за смаком.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Крупа манна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо курячий фарш.

2. Занурюємо його в зручну для вимішування миску. Розбиваємо сюди курячі яйця.

3. Солимо продукти.

4. Додаємо спеції за смаком.

5. Всипаємо потрібну кількість манної крупи.

6. Вимішуємо м’ясне тісто до однорідності.

7. Нагріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо сюди курячу заготовку.

8. Необхідно обсмажити оладки з двох сторін.

9. Готуємо до появи невеликий хрусткої скоринки.

10. Смачні та поживні м’ясні оладки готові, пробуйте!