Курячі рулетики в беконі в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Курячі рулетики з чорносливом в беконі

Курячі рулетики з чорносливом в беконі – це цікаве і насичене за смаком страва для вашого столу. Подавайте його до вечері або в свята. Приготувати ситне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 15 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Бекон сирокопчений – 100 гр.
  • Хліб білий – 80 гр.
  • Молоко – 120 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для начинки:

  • Чорнослив – 100 гр.
  • Горіхи волоські – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою і пропускаємо через м’ясорубку.

Крок 3. Білий хліб заливаємо молоком і вимочуємо його.

Крок 4. Після віджимаємо хліб і викладаємо його до курячої маси. Солимо, перчимо та ретельно перемішуємо.

Крок 5. Очищаємо горіхи і подрібнюємо їх у блендері.

Крок 6. Промиваємо чорнослив і дрібно нарізаємо його.

Крок 7. З’єднуємо горіхи з чорносливом, перемішуємо продукти.

Крок 8. Фарш ділимо на рівні частини і ліпимо з них акуратні коржі – основу наших рулетиків.

Крок 9. По центру кожної коржі кладемо підготовлену суміш з горіхів і чорносливу.

Крок 10. Закриваємо начинку краями коржі. Формуємо акуратні щільні рулетики. Притискаємо їх руками.

Крок 11. Далі кожну заготовку акуратно обмотуємо тонкими скибочками бекону. Якщо турбуєтеся, що вони розваляться, то закріпіть змоченими водою зубочистками.

Крок 12. Перекладаємо частування у форму для запікання. Готуємо 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Курячі рулетики з чорносливом в беконі готові. Подавайте апетитне блюдо до столу, доповнивши овочами, зеленню та іншими гарнірами за смаком!