Дуже смачні сердечка в соєвому соусі
Оригінальний і дуже простий рецепт приготування смажених курячих сердець. Завдяки тому, що субпродукт буде маринуватися в соєвому соусі, сердечка вийдуть м’якими і дуже ніжними. А соєвий соус додасть страві особливий аромат і пікантність.
Інгредієнти:
- Серця курячі – 0,5 кг
- Перець мелений – ½ ч. л.
- Сушений мелений часник – 1-2 ч. л.
- Соус соєвий натуральний – 2 ст. л.
- Масло олію – 100 мл
- Дерев’яні шпажки
Процес приготування:
1. Перш за все вам потрібно вимити курячі сердечка під проточною водою. Після цього займіться їх підготовкою: очистіть субпродукт від плівки і надлишків жиру за допомогою гострого ножа. Намагайтеся не пошкодити серця і не розрізайте їх.
2. Викладіть сердечка в глибоку зручну миску з скла і влийте до них соєвий соус і більшу частину рослинного масла. Потім додайте мелений перець і мелений сушений часник. Гарненько все перемішайте, а потім залиште сердечка маринуватися хоча б на півгодини в кімнаті.
3. Через певний час приступайте до обсмажуванню страви. Для цього потрібно нанизати курячі сердечка на дерев’яні шпажки, щільно притискаючи їх один до одного.
4. У сковороді, яка по діаметру здатна вмістити в собі дерев’яні шпажки, розігрійте рослинне масло і встановіть помірний вогонь. Шпажки з сердечками помістіть в сковорідку, а потім ретельно обсмажуйте блюдо, регулярно перевертаючи шпажки навколо своєї осі.
5. Коли сердечка обсмажаться рівномірно з усіх боків, подавайте апетитний імпровізований шашличок до столу. Для краси ви можете посипати готову страву свіжою зеленню, обсмаженим кунжутом або іншими добавками на свій смак.