Ароматні курячі стегна з грибами в духовці
Оригінальне блюдо для вашого домашнього столу – запечені курячі стегна з грибами. Частування вийде ситним, смачним і ароматним. Здивуйте своїх близьких або гостей!
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегна курячі – 4 шт.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 120 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти для страви.
2. Ріпчасту цибулю ріжемо дрібними півкільцями.
3. Промиваємо печериці і дрібно обробляємо їх.
4. Цибулю тушкуємо в сковороді з вершковим маслом.
5. Додаємо сюди гриби. Готуємо ще 5 хвилин.
6. Заливаємо вміст сметаною.
7. Солимо, посипаємо спеціями, вимішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.
8. Курячі стегна натираємо сіллю і приправами. Кладемо їх на деко.
9. Заливаємо м’ясо грибами з цибулею та сметаною. Випікаємо 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
10. Ароматне і смачне блюдо з курки і грибами готово!