Курині крильця – 10 смачних рецептів приготування страв з покроковими фото

Курячі крильця з картоплею в духовці

Курячі крильця з картоплею в духовці – це смачна і ситна страва, яка підійде як для домашнього, так і святкового столу. Таке апетитне частування точно нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 6 шт.
  • Картопля – 800 гр.
  • Кетчуп – 2 ст.л.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Гірчиця – 1 ст.
  • Спеції – 1,5 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крильця заздалегідь промиваємо. Картоплю очищаємо і промиваємо.

Крок 2. Підготовлену картоплю обробляють на акуратні часточки і викладаємо в миску.

Крок 3. Сюди відправляємо підготовлені курячі крильця.

Крок 4. У невеликій ємності з’єднуємо кетчуп, майонез, гірчицю, сіль та спеції. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Отриманий соус переливаємо в миску з картоплею та крильцями. Добре все перемішуємо та залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Крок 6. Далі наші продукти перекладаємо у форму для запікання.

Крок 7. Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.

Крок 8. Курячі крильця з картоплею в духовці готові. Подавайте апетитну страву до столу!