Курячі крильця з картоплею в духовці
Курячі крильця з картоплею в духовці – це смачна і ситна страва, яка підійде як для домашнього, так і святкового столу. Таке апетитне частування точно нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Крила курячі – 6 шт.
- Картопля – 800 гр.
- Кетчуп – 2 ст.л.
- Майонез – 2 ст.л.
- Гірчиця – 1 ст.
- Спеції – 1,5 ч.л.
- Сіль за смаком.
- Олія – для змащування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Крильця заздалегідь промиваємо. Картоплю очищаємо і промиваємо.
Крок 2. Підготовлену картоплю обробляють на акуратні часточки і викладаємо в миску.
Крок 3. Сюди відправляємо підготовлені курячі крильця.
Крок 4. У невеликій ємності з’єднуємо кетчуп, майонез, гірчицю, сіль та спеції. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Отриманий соус переливаємо в миску з картоплею та крильцями. Добре все перемішуємо та залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Крок 6. Далі наші продукти перекладаємо у форму для запікання.
Крок 7. Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 40 хвилин.
Крок 8. Курячі крильця з картоплею в духовці готові. Подавайте апетитну страву до столу!