Суп-локшина з курячою грудкою
Суп-локшина з курячою грудкою – це апетитний суп, що ідеально підійде для великого сімейного обіду. Така гаряча страва порадує не лише яскравим смаком, а й поживними властивостями. Обов’язково беріть до уваги нашу перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Купка куряча – 2 шт.
 - Вода – 2 л.
 - Картопля – 4 шт.
 - Цибуля червона – 1 шт.
 - Локшина – 1 жменя.
 - Морква – 1 шт.
 - Лавровий лист – 2 шт.
 - Сіль – 1 год.
 - Перець чорний горошок – 4 шт.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі потрібні продукти для приготування супу.
Крок 2. Промиваємо курячі грудки і обробляємо на невеликі кубики.

Крок 3. Обсмажуємо птаха до рум’янцю на сковороді з олією.

Крок 4. Морквину очищаємо, промиваємо та нарізаємо невеликою соломкою.

Крок 5. Відсуваємо курку в сковороді і на другу половину викладаємо моркву.

Крок 6. Цибулину очищаємо і ріжемо тонкими четвертинками.

Крок 7. Цибулю також відправляємо в сковороду, перемішуємо і смажимо всі разом ще кілька хвилин.

Крок 8. Перекладаємо обсмажені продукти в каструлю та заливаємо водою. Сюди ж відправляємо сіль, лавровий лист та перець.

Крок 9. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо і ріжемо брусочками. Викладаємо в окропі і варимо близько 8 хвилин.

Крок 10. Далі занурюємо в частування локшину.

Крок 11. Варимо рівно 3 хвилини та вимикаємо вогонь.

Крок 12. Суп-локшина з курячою грудкою готовий. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!













