Куриний суп з локшиною – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Курячий суп з локшиною без засмаження

Курячий суп з локшиною без засмаження – це чудовий варіант для вашого ситного обіду або вечері. Така страва виходить неймовірно смачною, апетитною, але при цьому легкою. Приготувати суп нескладно. Для цього використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Гомілка куряча – 2 шт.
  • Вода – 5 л.
  • Локшина – 200 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі гомілки викладаємо у велику каструлю.

Крок 2. Заливаємо їх водою, солимо і ставимо на вогонь.

Крок 3. Доводимо до кипіння і варимо до готовності курки.

Крок 4. Готовий курячі гомілки викладаємо на тарілку і даємо їм охолонути.

Крок 5. Вимірюємо необхідну кількість локшини.

Крок 6. Занурюємо її в курячий бульйон.

Крок 7. Курку, що остигнула, нарізаємо на невеликі шматочки, відокремлюємо м’ясо від кісточок. М’ясо птиці відправляємо також у суп.

Крок 8. Промиваємо та обсушуємо кріп, дрібно рубаємо його ножем.

Крок 9. Викладаємо томатну зелень у суп.

Крок 10. Закриваємо кришкою заготівлю і даємо прокипіти ще 5 хвилин.

Крок 11. Курячий суп з локшиною без засмаження готовий. Частуйтесь!