Як приготувати кус-кус з овочами в мультиварці?
Смачний і розсипчастий ку-кус з овочами можна приготувати в мультиварці. Такий продукт подається як самостійне блюдо або гарнір. Використовуйте рецепт для вашого домашнього меню.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кус-кус – 1 склянка
- Вода – 1,5 склянки
- Баклажан – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо цибулю з морквою. Обсмажуємо їх на рослинному маслі в чашу мультиварки.
Крок 2. Баклажан промиваємо, ділимо на невеликі шматочки. Відправляємо їх у чашу.
Крок 3. Подрібнюємо помідори з перцем. Їх також відправляємо в загальну масу. Тушкуємо близько 5 хвилин.
Крок 4. Посипаємо блюдо спеціями і доповнюємо кус-кусом. Сюди ж вливаємо воду. Доводимо вміст до кипіння і після наполягаємо під кришкою 5 хвилин. Готуємо весь цей час в режимі для смаження.
Крок 5. Апетитний кус-кус з овочами готовий!