Кус-кус — 10 рецептів приготування крупи з кус-кус з покроковими фото

Як приготувати кус-кус з овочами в мультиварці?

Смачний і розсипчастий ку-кус з овочами можна приготувати в мультиварці. Такий продукт подається як самостійне блюдо або гарнір. Використовуйте рецепт для вашого домашнього меню.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Кус-кус – 1 склянка
  • Вода – 1,5 склянки
  • Баклажан – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю з морквою. Обсмажуємо їх на рослинному маслі в чашу мультиварки.

Крок 2. Баклажан промиваємо, ділимо на невеликі шматочки. Відправляємо їх у чашу.

Крок 3. Подрібнюємо помідори з перцем. Їх також відправляємо в загальну масу. Тушкуємо близько 5 хвилин.

Крок 4. Посипаємо блюдо спеціями і доповнюємо кус-кусом. Сюди ж вливаємо воду. Доводимо вміст до кипіння і після наполягаємо під кришкою 5 хвилин. Готуємо весь цей час в режимі для смаження.

Крок 5. Апетитний кус-кус з овочами готовий!