Дуже смачний домашній квас із сухого квасу з родзинками
Напій з сухого квасу виходить дуже смачним і насиченим.
Час готування – 24 год. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Кількість порцій: 1.
Інгредієнти:
- Квас сухий – 3 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л.
- Дріжджі сухі – 1 ч. л.
- Ізюм – 8 шт.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
1. Порція розрахована на 2-літрову банку. Перевіряємо її на наявність тріщин та інших пошкоджень, гарненько промиваємо і обтираем. Насипаємо в ємність сухий квас.
2. Слідом за квасом насипаємо цукор.
3. Для того, щоб квас став більш сильним і міцним, засипаємо в банку сухі дріжджі згідно з рецептом.
4. Додаємо родзинки в банку.
5. Наливаємо в суміш інгредієнтів воду до горлечка банки. Перемішуємо вміст і накриваємо кришкою, але не щільно. Залишаємо в спокої на добу.
6. Через день квас проціджують через дрібне сито або марлю. Трохи охолоджуємо. Тепер освіжаючий напій можна розливати по склянках і пити.
Приємного апетиту!