Квашена капуста швидкого приготування – 10 рецептів хрусткою і соковитою капусти в банках

Капуста з оцтом, цукром і морквою швидкого приготування

Швидко і смачно заквасити капусту можна в домашніх умовах. Беріть на замітку простий рецепт з морквою, цукром і оцтом. Готовий продукт порадує своєю соковитістю і приємним солодкуватим смаком.

Час готування: 24 години

Час приготування: 24 години

Порцій – 3 л.

Інгредієнти:

  • Капуста білоголова 3 кг
  • Морква – 3 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л..
  • Спеції – за смаком.
  • Оцет 9% – 150 мл

Процес приготування:

1. Тонкою соломкою розбираємо промиту і підготовлену капусту. Також чинимо і з морквою. Для зручності можна використовувати терку.

2. Розтираємо овочі з сіллю, цукром і спеціями за смаком. Робимо це близько 5 хвилин до рясного виділення соку.

3. Далі продукт щільно укладаємо в чисту суху скляну банку. Вливаємо оцет.

4. Переставляємо тару з вмістом в тарілку і залишаємо її в такому вигляді на одну добу. Тарілка необхідна для того, щоб зайва рідина не стікала на стіл.

5. Готово! На наступний день соковиту квашену капусту швидкого приготування можна пробувати.