Капуста з оцтом, цукром і морквою швидкого приготування
Швидко і смачно заквасити капусту можна в домашніх умовах. Беріть на замітку простий рецепт з морквою, цукром і оцтом. Готовий продукт порадує своєю соковитістю і приємним солодкуватим смаком.
Час готування: 24 години
Час приготування: 24 години
Порцій – 3 л.
Інгредієнти:
- Капуста білоголова 3 кг
- Морква – 3 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л..
- Спеції – за смаком.
- Оцет 9% – 150 мл
Процес приготування:
1. Тонкою соломкою розбираємо промиту і підготовлену капусту. Також чинимо і з морквою. Для зручності можна використовувати терку.
2. Розтираємо овочі з сіллю, цукром і спеціями за смаком. Робимо це близько 5 хвилин до рясного виділення соку.
3. Далі продукт щільно укладаємо в чисту суху скляну банку. Вливаємо оцет.
4. Переставляємо тару з вмістом в тарілку і залишаємо її в такому вигляді на одну добу. Тарілка необхідна для того, щоб зайва рідина не стікала на стіл.
5. Готово! На наступний день соковиту квашену капусту швидкого приготування можна пробувати.