Дуже смачна квашена капуста з яблуками в каструлі
Цікавий спосіб приготування смачної квашеної капусти – з додаванням яблук. Здивуйте своїх близьких і гостей соковитою холодною закускою, яку можна подавати з іншими стравами обіднього столу.
Час готування: 2 діб
Час приготування: 1 добу
Порцій – 14
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 2 кг
- Яблуко – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Оцет – 150 мл
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чорний горошок – за смаком.
Процес приготування:
1. Промиваємо качан капусти, після чого нарізаємо його дрібною соломкою. Руками стискаємо продукт до виділення соку.
2. Очищаємо від шкірки яблука. Вирізаємо з них серцевину, а сам фрукт натираємо на крупній тертці.
3. Морква також пропускаємо через тертку.
4. З’єднуємо всі інгредієнти в одній каструлі. Доповнюємо їх сіллю, цукром, спеціями і оцтом. Ретельно розмішуємо і залишаємо під вантажем на 1-2 дні.
5. Через час знову розмішуємо вміст. Охолоджуємо заготівлю і пробуємо на смак. Готово!