Квашена капуста в каструлі – 6 класичних рецептів хрусткою і соковитою капусти

Дуже смачна квашена капуста з яблуками в каструлі

Цікавий спосіб приготування смачної квашеної капусти – з додаванням яблук. Здивуйте своїх близьких і гостей соковитою холодною закускою, яку можна подавати з іншими стравами обіднього столу.

Час готування: 2 діб

Час приготування: 1 добу

Порцій – 14

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 2 кг
  • Яблуко – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет – 150 мл
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо качан капусти, після чого нарізаємо його дрібною соломкою. Руками стискаємо продукт до виділення соку.

2. Очищаємо від шкірки яблука. Вирізаємо з них серцевину, а сам фрукт натираємо на крупній тертці.

3. Морква також пропускаємо через тертку.

4. З’єднуємо всі інгредієнти в одній каструлі. Доповнюємо їх сіллю, цукром, спеціями і оцтом. Ретельно розмішуємо і залишаємо під вантажем на 1-2 дні.

5. Через час знову розмішуємо вміст. Охолоджуємо заготівлю і пробуємо на смак. Готово!