Квашена тушкована капуста класична – 10 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Квашена тушкована капуста – це неймовірно смачне та соковите частування для вашого домашнього обіду, вечері чи перекушування. Приготувати таку страву нескладно. Найкращі кулінарні ідеї для цього шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Класична квашена тушкована капуста на сковороді

Класична квашена тушкована капуста на сковороді виходить неймовірно соковитою, апетитною та яскравою за смаком. Таке частування ідеально підійде для домашнього столу. Можна просто їсти з хлібом або використовувати як гарнір до інших гарячих страв.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Квашена капуста – 1 кг
  • Сіль за смаком
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Олія – ​​для смаження
  • Томатная паста – 1 ст.л.
  • Кмин – ½ ч.л.

Процес приготування:

Квашена тушкована капуста готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю пару хвилин.

Квашену капусту віджимаємо від зайвої вологи. За потреби її можна промити під водою.

Промиту квашену капусту викладаємо у сковороду до цибулі.

Вливаємо сюди трохи води та додаємо сіль. Тушимо під кришкою близько 40 хвилин, періодично помішуючи.

Після цього доповнюємо масу цукром, кмином і томатною пастою. Добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.

Класична квашена тушкована капуста готова на сковороді. Розкладайте по порційним тарілкам та подавайте до столу!

Квашена капуста, тушкована з м’ясом

Квашена капуста, тушкована з м’ясом – це цікава та смачна кулінарна ідея для вашого домашнього обіду, вечері чи перекушування. Такий продукт нікого не залишить байдужим і урізноманітнить звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 250 гр.
  • Свинина – 500 гр.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Чеснок – 1 зубчик.
  • Мука – 3 ст.л.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Квашену капусту віджимаємо від зайвої вологи та перекладаємо у сковороду. Сюди вливаємо трохи чистої води.

Крок 2. Гасимо капусту під кришкою близько 20 хвилин.

Крок 3. Очищену цибулю дрібно рубаємо ножем.

Крок 4. Промите м’ясо обробляємо невеликі порційні шматочки.

Крок 5. Кожен шматочок м’яса необхідно добре обваляти в борошні. Для цього зануріть борошно та м’ясо в целофановий пакет і потрясіть його.

Крок 6. Обсмажуємо м’ясо до рум’янцю на окремій сковороді на олії.

Крок 7. Рум’яне м’ясо доповнюємо подрібненою цибулею.

Крок 8. Смажити цибулю з м’ясом близько 5 хвилин.

Крок 9. Очищаємо яблуко від шкірки та обробляємо тонкою соломкою.

Крок 10. Квашену капусту та м’ясо перекладаємо у глибшу сковороду. Сюди ж відправляємо яблуко, додаємо сіль та перець. Вливаємо трохи води.

Крок 11. Добре перемішуємо вміст сковороди.

Крок 12. Закриваємо заготовку кришкою та ставимо на великий вогонь. Після закипання вогонь зменшуємо.

Крок 13. У цей час очищаємо часник і дрібно рубаємо його ножем.

Крок 14. Додаємо часник наприкінці гасіння.

Крок 15. Перемішуємо вміст сковороди та вимикаємо вогонь.

Крок 16. Квашена капуста, тушкована з м’ясом, готова. Можна подавати до столу!

Тушкована квашена капуста з картоплею

Тушкована квашена капуста з картоплею відрізняється яскравим смаком, неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Така страва ідеально підійде для домашнього обіду. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Капуста квашена – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Олія – ​​6 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Картоплю добре промиваємо і відварюємо в мундирі до готовності.

Крок 3. Морквину очищаємо, промиваємо та натираємо на тертці з великими зубчиками.

Крок 4. Очищену цибулю ріжемо дрібним кубиком.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю близько 5 хвилин до золотистого відтінку.

Крок 6. Відправляємо до цибулі терту моркву, перемішуємо та готуємо ще 5 хвилин.

Крок 7. Далі сюди відправляємо квашену капусту, яку відтискаємо від зайвої вологи. Гасимо продукти близько 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 8. Картоплю остудити, очищати від шкірки і обробляти на шматочки. Викладаємо у загальну масу. Також додаємо цукор, сіль та перець. Перемішуємо і гасимо ще 10 хвилин.

Крок 9. Тушена квашена капуста з картоплею готова. Скоріше спробуйте!

Тушкована квашена капуста із сосисками на сковороді

Тушкована квашена капуста з сосисками на сковороді – це дуже смачне і просте у виконанні частування, яке ідеально підійде для домашнього обіду або вечері. Такий продукт точно урізноманітнить ваше звичне меню. Спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 200 гр.
  • Сосиски – 1 шт.
  • Морква – 50 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 30 гр.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 2. Очищаємо сосиску та ріжемо її на кружечки.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з морквою до м’якості.

Крок 4. Відправляємо до овочів кружальця сосисок.

Крок 5. Далі викладаємо необхідну кількість квашеної капусти.

Крок 6. Гасимо вміст на невеликому вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 7. Тушена квашена капуста із сосисками на сковороді готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Тушкована квашена капуста по-німецьки

Тушкована квашена капуста по-німецьки – це поживна та смачна кулінарна ідея для вашого домашнього обіду, вечері чи перекушування. Такий продукт нікого не залишить байдужим і урізноманітнить звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Куркума – 0,3 ч.л.
  • Вода – 150 мл.
  • Спеції – 1 ст.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Квасоля – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Квасоля заздалегідь відварюємо до готовності.

Крок 2. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими кільцями і обсмажуємо на олії близько 5 хвилин.

Крок 3. Відправляємо до цибулі квашену капусту, перемішуємо і тушкуємо разом близько 10 хвилин.

Крок 4. Доповнюємо нашу заготовку подрібненим солоним огірком та відвареною квасолею.

Крок 5. Також сюди додаємо сіль, куркуму, паприку та улюблені спеції. Вливаємо трохи води, добре все перемішуємо, закриваємо кришкою і гасимо 10 хвилин.

Крок 6. Викладайте блюдо на порційну тарілку. Можна прикрасити подрібненою свіжою зеленню.

Крок 7. Гашкована квашена капуста по-німецьки готова. Подавайте до столу!

Квашена тушкована капуста з грибами

Квашена тушкована капуста з грибами – це чудова кулінарна ідея для вашого обіду чи вечері. Така апетитна і соковита страва точно нікого не залишить байдужою. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Гриби печериці – 100 гр.
  • Томатна паста – 1 ч.л.
  • Спеції – 1 гр.
  • Вода – 100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній овочі близько 3 хвилин до м’якості.

Крок 3. Промиваємо печериці та крупно нарізаємо їх, відправляємо до овочів. Смажимо всі разом 5 хвилин.

Крок 4. Тепер викладаємо сюди квашену капусту, яку заздалегідь віджимаємо від зайвої вологи. Готуємо все разом ще 3 хвилини.

Крок 5. Доповнюємо вміст сковороди спеціями, томатною пастою та водою. Добре все перемішуємо.

Крок 6. Гасимо частування на помірному вогні 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 7. Квашена тушкована капуста з грибами готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Тушкована квашена капуста з томатною пастою на сковороді

Тушкована квашена капуста з томатною пастою на сковороді відрізняється насиченим смаком, неймовірною соковитістю та поживністю. Таке частування ідеально підійде для домашнього столу. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Куркума – 0,25 ч.л.
  • Вода – 100 мл.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем.

Крок 3. Відміряємо необхідну кількість квашеної та свіжої капусти. Свіжу дрібно шаткуємо і віджимаємо руками для виділення соку.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю на великому вогні близько 1 хвилини.

Крок 5. Перекладаємо до цибулі свіжу капусту.

Крок 6. Смажити капусту з цибулею близько 8 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 7. Далі сюди додаємо сіль, цукор та куркуму. Також викладаємо томатну пасту.

Крок 8. Добре все перемішуємо і смажимо ще близько 2 хвилин.

Крок 9. Викладаємо в заготівлю квашену капусту.

Крок 10. Вливаємо невелику кількість води, перемішуємо та гасимо під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.

Крок 11. Тушена квашена капуста з томатною пастою на сковороді готова. Розкладайте по порційним тарілкам та подавайте до столу!

Тушкована капуста квашена зі свіжою

Тушкована капуста квашена зі свіжою – це приваблива та смачна кулінарна ідея для вашого домашнього обіду, вечері чи перекушування. Така страва нікого не залишить байдужою і урізноманітнить звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Шафран – до смаку.
  • Куркума – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор-пісок – 1 ст.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії до м’якості.

Крок 2. Відправляємо до цибулі дрібно нашатковану свіжу капусту.

Крок 3. Обсмажуємо продукти до м’якості капусти, періодично помішуючи.

Крок 4. Далі викладаємо сюди квашену капусту. За потреби її попередньо промиваємо під водою.

Крок 5. Доповнюємо продукти сіллю, цукром, спеціями та томатною пастою.

Крок 6. Добре все вимішуємо.

Крок 7. Гасимо на невеликому вогні 10 хвилин. Періодично помішуємо вміст лопаткою.

Крок 8. Тушкована капуста квашена зі свіжою готовою. Можна куштувати!

Квашена тушкована капуста з куркою

Квашена тушкована капуста з куркою – це дуже смачне та поживне частування, яке ідеально підійде для домашнього обіду або вечері. Такий продукт точно урізноманітнить ваше звичне меню. Спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Капуста квашена – 1 кг.
  • Філе куряче – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Часник – 10 гр.
  • Паста томатная – 2 ст.л.
  • Спеції – 0,5 ч.л.
  • Вода – 250 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Дрібно рубаємо ножем цибулю і обробляємо зубчики часнику.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди цибулю з часником.

Крок 4. Обсмажуємо продукти до рум’янцю близько 5 хвилин.

Крок 5. У цей час промиваємо куряче філе і обробляємо на невеликі шматочки.

Крок 6. Зі сковороди прибираємо цибулю і часник, кладемо сюди куряче філе.

Крок 7. Обсмажуємо курку близько 15 хвилин до рум’яної скоринки.

Крок 8. Відміряємо необхідну кількість квашеної капусти та промиваємо її під водою.

Крок 9. Викладаємо квашену капусту в окрему сковороду, добре все перемішуємо і гасимо близько 10 хвилин.

Крок 10. Томатну пасту розводимо у воді.

Крок 11. Отриману суміш виливаємо в нашу заготовку та перемішуємо.

Крок 12. Тепер сюди викладаємо обсмажену курку та цибулю з часником.

Крок 13. Додаємо сіль, спеції та все перемішуємо. Закриваємо кришкою і гасимо на слабкому вогні 30 хвилин.

Крок 14. Квашена тушкована капуста з куркою готова. Скоріше спробуйте!

Тушкована квашена капуста з фаршем

Тушкована квашена капуста з фаршем ідеально підійде для вашого обіду або вечері у родинному колі. Така апетитна і соковита страва точно нікого не залишить байдужою. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 400 гр.
  • Фарш курячий – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Кетчуп – 70 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Якщо ваша квашена капуста дуже кисла, попередньо промиваємо її під холодною водою і віджимаємо.

Крок 2. Дрібно рубаємо ножем цибулю і обсмажуємо її в сковороді з олією пару хвилин.

Крок 3. Далі до цибулі відправляємо фарш.

Крок 4. Перемішуємо фарш із цибулею та обсмажуємо близько 5 хвилин.

Крок 5 Тепер сюди вливаємо кетчуп, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин на помірному вогні.

Крок 6. Перекладаємо в сковороду квашену капусту, додаємо сіль та перець.

Крок 7. Добре все перемішуємо, закриваємо кришкою і гасимо на слабкому вогні 20 хвилин. Періодично помішуємо лопаткою.

Крок 8. Тушена квашена капуста з фаршем готова. Розкладайте по порційним тарілкам та подавайте до столу!