Суп з консервованої квасолі в томатному соусі
Легкий рецепт приготування смачного і наваристого квасоляного супу з томатним соусом. Готується швидко, просто і підійде навіть для недосвідчених кулінарів. Подавати краще з часниковими грінками і тертим сиром.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Картопля – 6 шт.
- Квасоля, консервована в томатному соусі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Зелень свіжа – для подачі.
- Бульйон м’ясний або грибний – 2 л
Процес приготування:
1. Овочі промиваються і очищаються від шкірки.
2. Картоплю нарізають рівним великим кубиком.
3. Цибулю і моркву подрібнюються, щоб вийшла гарна соломка, а потім обсмажують в рослинному маслі, щоб підрум’янилися.
4. У киплячий бульйон всипати кубики картоплі, варяться 10 хвилин, а потім додається зажарка з моркви з цибулею. Всі разом готується ще 5 хвилин.
5. Квасоля з соусом перекладається в суп, добре перемішується, потім потрібно перевірити, чи достатньо солі, і додати ще при необхідності. Поперчіть суп і готуйте ще 5 хвилин. При подачі посипте кожну порцію свіжої рубаною зеленню і покладіть часникову гренку з тертим сиром.