Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Суп з консервованої квасолі в томатному соусі

Легкий рецепт приготування смачного і наваристого квасоляного супу з томатним соусом. Готується швидко, просто і підійде навіть для недосвідчених кулінарів. Подавати краще з часниковими грінками і тертим сиром.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Картопля – 6 шт.
  • Квасоля, консервована в томатному соусі – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Зелень свіжа – для подачі.
  • Бульйон м’ясний або грибний – 2 л

Процес приготування:

1. Овочі промиваються і очищаються від шкірки.

2. Картоплю нарізають рівним великим кубиком.

3. Цибулю і моркву подрібнюються, щоб вийшла гарна соломка, а потім обсмажують в рослинному маслі, щоб підрум’янилися.

4. У киплячий бульйон всипати кубики картоплі, варяться 10 хвилин, а потім додається зажарка з моркви з цибулею. Всі разом готується ще 5 хвилин.

5. Квасоля з соусом перекладається в суп, добре перемішується, потім потрібно перевірити, чи достатньо солі, і додати ще при необхідності. Поперчіть суп і готуйте ще 5 хвилин. При подачі посипте кожну порцію свіжої рубаною зеленню і покладіть часникову гренку з тертим сиром.