Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачний квасолевий суп з копченостями

– який Смак і аромат копченостей ідеально доповнюють страви з бобовими, і, зокрема, суп з квасолею. Аромат підкопченого м’яса робить бульйон більш апетитним, а квасоля насичує її корисними речовинами. Таке блюдо сподобається і дорослим, і дітям.

Час приготування: 3 години.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Квасоля – 200 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • М’ясо копчене – 300 гр.
  • Ковбаса копчена – 200 гр.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень рубана – для подачі.

Процес приготування:

1. Квасоля замочуємо в чистій воді на кілька годин, а потім воду оновлюємо і варимо боби близько 40 хвилин на невеликому вогні.

2. Очищені і подрібнені цибулю з морквою обсмажуємо, додаємо кілька ложок томатної пасти і тушкуємо 3 хвилини.

3. У сотейнику нагріваємо воду, копченості нарізаємо на порційні шматочки і акуратно кладемо в окріп, проваримо пару хвилин.

4. Додаємо до бульйону квасоля і піджарку з моркви і цибулі, все перемішуємо, пробуємо на сіль і доводимо до смаку.

5. Подаємо суп гарячим, прикрасивши зеленню, з підсушеним часниковим хлібом.