Покроковий рецепт приготування квасоляного супу з грибами
Гриби добре поєднуються з квасолею, особливо якщо використовувати для приготування такого супчика лісові гриби – боровики, підосичники та інші. Ароматна юшка з квасолею виходить ситна і смачна. При подачі можна покласти в суп пару ложок сметани.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Квасоля консервована – 1 банку.
- Гриби (лісові, печериці) – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Гриби нарізати скибочками і готуються в розігрітому вершковому маслі 15 хвилин, щоб вони підрум’янилися.
2. Очищений цибулю, нарізану дрібним кубиком, перекладається до грибів і смажиться ще 5 хвилин.
3. У каструлю з окропом перекладається зажарка з грибів, проварюється пару хвилин і до неї додається консервована квасоля.
4. Суп доводиться до смаку, для чого потрібно додати відповідну кількість солі і перцю, а потім вариться ще 5 хвилин.
5. До супу з квасолі з грибами подаються гарячі грінки з тертим сиром і сметана.