Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування квасоляного супу з грибами

Гриби добре поєднуються з квасолею, особливо якщо використовувати для приготування такого супчика лісові гриби – боровики, підосичники та інші. Ароматна юшка з квасолею виходить ситна і смачна. При подачі можна покласти в суп пару ложок сметани.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Квасоля консервована – 1 банку.
  • Гриби (лісові, печериці) – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

1. Гриби нарізати скибочками і готуються в розігрітому вершковому маслі 15 хвилин, щоб вони підрум’янилися.

2. Очищений цибулю, нарізану дрібним кубиком, перекладається до грибів і смажиться ще 5 хвилин.

3. У каструлю з окропом перекладається зажарка з грибів, проварюється пару хвилин і до неї додається консервована квасоля.

4. Суп доводиться до смаку, для чого потрібно додати відповідну кількість солі і перцю, а потім вариться ще 5 хвилин.

5. До супу з квасолі з грибами подаються гарячі грінки з тертим сиром і сметана.