Квасолевий суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт квасоляного супу з фрикадельками

М’ясні кульки в супі з квасолею сподобаються дітям, до того ж таке перша страва виходить дієтичним, хоч і містить м’ясо. Серед інгредієнтів для цього рецепту є кабачок, що надає супчику свіжості і літнього настрою.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 2 л
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для супу – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.
  • Кабачок молодий – 1 шт.
  • Фарш яловичий – 200 гр.
  • Квасоля біла дрібна – 400 гр.

Процес приготування:

1. З яловичого фаршу зліпити фрикадельки розміром не більше 2 див.

2. Очищену і вимиту моркву крупно натерти, а кабачок нарізати кубиком. Обсмажити овочі з маслом.

3. Додати до піджарки подрібнений помідор, у якого попередньо потрібно зняти шкірку.

4. У киплячу воду додати спеції і сіль, потім покласти туди цілу цибулину і акуратно опустити в бульйон фрикадельки.

5. Через кілька хвилин цибулину дістати, перекласти піджарку в суп, а через 5-6 хвилин – квасоля. Довести страву до смаку і готувати на маленькому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Подавати гарячим з сирними крекерами або скибочкою чорного хліба.