Простий і смачний рецепт квасоляного супу з фрикадельками
М’ясні кульки в супі з квасолею сподобаються дітям, до того ж таке перша страва виходить дієтичним, хоч і містить м’ясо. Серед інгредієнтів для цього рецепту є кабачок, що надає супчику свіжості і літнього настрою.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вода – 2 л
- Лист лавровий – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для супу – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Кабачок молодий – 1 шт.
- Фарш яловичий – 200 гр.
- Квасоля біла дрібна – 400 гр.
Процес приготування:
1. З яловичого фаршу зліпити фрикадельки розміром не більше 2 див.
2. Очищену і вимиту моркву крупно натерти, а кабачок нарізати кубиком. Обсмажити овочі з маслом.
3. Додати до піджарки подрібнений помідор, у якого попередньо потрібно зняти шкірку.
4. У киплячу воду додати спеції і сіль, потім покласти туди цілу цибулину і акуратно опустити в бульйон фрикадельки.
5. Через кілька хвилин цибулину дістати, перекласти піджарку в суп, а через 5-6 хвилин – квасоля. Довести страву до смаку і готувати на маленькому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Подавати гарячим з сирними крекерами або скибочкою чорного хліба.