Соковитий лангет з яловичої вирізки
Соковитий лангет з яловичої вирізки виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши картопляним пюре та іншими гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,5 кг
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Невеликий шматок яловичої м’якоті промиваємо та нарізаємо на пласти поперек волокон.
Крок 2. М’ясні шматочки відбиваємо кухонним молоточком, після посипаємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.
Крок 3. У глибокій тарілці збиваємо куряче яйце, сметану і майонез. Також можна трохи посолити і поперчити.
Крок 4. В яєчну заготівлю опускаємо м’ясні скибочки.
Крок 5. Далі їх обвалюють у панірувальних сухарях.
Крок 6. Добре розжарюємо рослинне масло в сковороді. Занурюємо сюди підготовлені шматки яловичини.
Крок 7. Обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 8. Соковитий лангет з яловичої вирізки готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!