Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Соковитий лангет з яловичої вирізки

Соковитий лангет з яловичої вирізки виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши картопляним пюре та іншими гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Невеликий шматок яловичої м’якоті промиваємо та нарізаємо на пласти поперек волокон.

Крок 2. М’ясні шматочки відбиваємо кухонним молоточком, після посипаємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок 3. У глибокій тарілці збиваємо куряче яйце, сметану і майонез. Також можна трохи посолити і поперчити.

Крок 4. В яєчну заготівлю опускаємо м’ясні скибочки.

Крок 5. Далі їх обвалюють у панірувальних сухарях.

Крок 6. Добре розжарюємо рослинне масло в сковороді. Занурюємо сюди підготовлені шматки яловичини.

Крок 7. Обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 8. Соковитий лангет з яловичої вирізки готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!