Ледачі хачапурі на кефірі з сиром і сиром на сковороді
Яскравий рецепт приготування домашніх хачапурі на сковороді – з начинкою з сиру і сиру. Поживний продукт приємно здивує своїм смаком і ароматом. Подавайте до сімейного столу!
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Кефір – 300 мл
- Яйце – 3 шт.
- Сир – 400 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Часник – 3 зубчики.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти.
2. Вливаємо в глибоку миску кефір і розбиваємо у нього куряче яйце. Починаємо збивати віночком.
3. Далі додаємо сіль і соду, яку гасити не потрібно, так як це зробить кисломолочний продукт.
4. Просіваємо в масу борошно.
5. Додаємо рослинне масло і починаємо старанно вимішують.
6. Формуємо щільне, але м’яке тісто.
7. Для начинки окремо змішуємо сир, яйця, тертий сир, подрібнений кріп і часник. Перемішуємо.
8. З начинки ліпимо шість однакових кульок.
9. Також ділимо і готове тісто.
10. З тіста ліпимо коржі і по центру кладемо кульку начинки.
11. Закриваємо начинку і знову розгортаємо заготовку в плоску корж.
12. Обсмажуємо частування з обох сторін на розпеченій сковороді.
13. Після обжарювання обмазуємо розтопленим вершковим маслом.
14. Ароматні хачапурі з сиром і сиром готові. Можна пробувати!