Ледачі хачапурі на кефірі з сиром на сковороді – 5 швидких рецептів з покроковими фото

Ледачі хачапурі на кефірі з сиром і сиром на сковороді

Яскравий рецепт приготування домашніх хачапурі на сковороді – з начинкою з сиру і сиру. Поживний продукт приємно здивує своїм смаком і ароматом. Подавайте до сімейного столу!

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Кефір – 300 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир – 400 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти.

2. Вливаємо в глибоку миску кефір і розбиваємо у нього куряче яйце. Починаємо збивати віночком.

3. Далі додаємо сіль і соду, яку гасити не потрібно, так як це зробить кисломолочний продукт.

4. Просіваємо в масу борошно.

5. Додаємо рослинне масло і починаємо старанно вимішують.

6. Формуємо щільне, але м’яке тісто.

7. Для начинки окремо змішуємо сир, яйця, тертий сир, подрібнений кріп і часник. Перемішуємо.

8. З начинки ліпимо шість однакових кульок.

9. Також ділимо і готове тісто.

10. З тіста ліпимо коржі і по центру кладемо кульку начинки.

11. Закриваємо начинку і знову розгортаємо заготовку в плоску корж.

12. Обсмажуємо частування з обох сторін на розпеченій сковороді.

13. Після обжарювання обмазуємо розтопленим вершковим маслом.

14. Ароматні хачапурі з сиром і сиром готові. Можна пробувати!