Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Хачапурі з сиром з листкового тіста в духовці

Цікавий спосіб приготувати домашні хачапурі з сиром – з листкового бездріжджового тіста. Кулінарна ідея порадує яскравим смаком, а також швидким та простим процесом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 400 гр.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

2. Заздалегідь розморожуємо листкове тісто і ділимо його на два шматочки.

3. Їх можна злегка розкачати або акуратно розтягнути руками.

4. На деко вливаємо столову ложку рослинної олії.

5. Розмазуємо масло по всій поверхні.

6. Далі викладаємо підготовлене тісто.

7. На середній тертці натираємо сир.

8. Викладаємо його на тісто.

9. Також чинимо і з другою частиною тіста.

10. Сир посипаємо подрібненим кропом.

11. Звертаємо заготовку з начинкою і щільно з’єднуємо краю.

12. Збиваємо куряче яйце.

13. Обмазуємо їм нашу страву. Кладемо в розігріту до 180 градусів духовку.

14. Випікаємо близько 20-25 хвилин.

15. Ситні хачапурі з сиром готові. Можна пробувати!