Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Домашні булочки з листкового бездріжджового тіста

Рум’яні хрусткі булочки можна приготувати на листковому тісті. Частування порадує простим кулінарним процесом і яскравим смаком. Подавайте до сімейного чаювання або на сніданок.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Яблуко – 3 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Горіх волоський – 40 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Кориця – 2 щіпки.
  • мускатний Горіх – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Підготуємо начинку. Промиваємо, очищаємо і нарізаємо яблука. З’єднуємо їх з подрібненими горіхами, цукром, корицею, мускатним горіхом і лимонним соком. Розмішуємо.

2. Листкове тісто ділимо на невеликі частини. По центру кожної викладаємо підготовлену начинку.

3. Щільно з’єднуємо краю, формуючи булочку.

4. Перекладаємо заготовку на деко з пергаментом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 20 хвилин.

5. Ароматні домашні булочки з листкового тіста готові. Пробуйте!