Домашні булочки з листкового бездріжджового тіста
Рум’яні хрусткі булочки можна приготувати на листковому тісті. Частування порадує простим кулінарним процесом і яскравим смаком. Подавайте до сімейного чаювання або на сніданок.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
- Яблуко – 3 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Горіх волоський – 40 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
- Кориця – 2 щіпки.
- мускатний Горіх – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Підготуємо начинку. Промиваємо, очищаємо і нарізаємо яблука. З’єднуємо їх з подрібненими горіхами, цукром, корицею, мускатним горіхом і лимонним соком. Розмішуємо.
2. Листкове тісто ділимо на невеликі частини. По центру кожної викладаємо підготовлену начинку.
3. Щільно з’єднуємо краю, формуючи булочку.
4. Перекладаємо заготовку на деко з пергаментом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 20 хвилин.
5. Ароматні домашні булочки з листкового тіста готові. Пробуйте!