Неймовірно смачний і ароматний люля-кебаб з сиром в духовці
Смачний і ароматний люля-кебаб з сиром. Кебаб відрізняється від звичайних котлет тим, що в нього не кладуть яйця іл хліб. В умовах домашньої кухні дуже легко влаштовувати кулінарні експерименти, тому ми вирішили додати в люля-кебаб трохи сиру.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Фарш – 300 гр.
- Цибуля – 100 гр.
- Зелень – 25 гр.
- Сир – 20 гр.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, помийте і дрібно наріжте.
2. Додайте нарізану цибулю в фарш.
3. Сир натріть на середній тертці і додати до фаршу.
4. Зелень промийте, просушіть і порубаєте ножем.
5. У фарш додайте сіль і спеції, ретельно вимісіть його руками, він повинен стати щільним і однорідним. Розділіть Фарш на частини і обліпити навколо дерев’яних шпажок, добре приминаючи фарш руками і формуючи довгасті ковбаски.
6. Запікайте люля-кебаб в духовці при 190-200 градусах близько години, періодично перевертайте ковбаски. Готову страву подавати з овочами і зеленню.
Приємного апетиту!