Люля-кебаб в духовці – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Неймовірно смачний і ароматний люля-кебаб з сиром в духовці

Смачний і ароматний люля-кебаб з сиром. Кебаб відрізняється від звичайних котлет тим, що в нього не кладуть яйця іл хліб. В умовах домашньої кухні дуже легко влаштовувати кулінарні експерименти, тому ми вирішили додати в люля-кебаб трохи сиру.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Фарш – 300 гр.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Зелень – 25 гр.
  • Сир – 20 гр.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, помийте і дрібно наріжте.

2. Додайте нарізану цибулю в фарш.

3. Сир натріть на середній тертці і додати до фаршу.

4. Зелень промийте, просушіть і порубаєте ножем.

5. У фарш додайте сіль і спеції, ретельно вимісіть його руками, він повинен стати щільним і однорідним. Розділіть Фарш на частини і обліпити навколо дерев’яних шпажок, добре приминаючи фарш руками і формуючи довгасті ковбаски.

6. Запікайте люля-кебаб в духовці при 190-200 градусах близько години, періодично перевертайте ковбаски. Готову страву подавати з овочами і зеленню.

Приємного апетиту!