Макарони по-флотськи з тушонкою – 5 рецептів з покроковими фото

Як приготувати макарони по-флотськи з тушонкою в мультиварці?

Страви, приготовані в мультиварці, заслужено відносять до числа найбільш корисних. Зараз техніка дозволяє готувати там навіть те, що ми звикли обсмажувати на сковороді, вживаючи додаткові калорії і жири. Приготуйте макарони по-флотськи з тушонкою в мультиварці – вам сподобається.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Макарони – 300 гр.
  • свиняча Тушонка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Окріп – 300 мл
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Сіль – 20 гр.
  • Спеції – 20 гр.

Процес приготування:

1. У суху чашу мультиварки наливаємо трохи олії і вибираємо режим «Смаження». Нехай масло нагрівається.

2. В цей час ми швидко чистимо і нарізаємо на кубики цибулю і обсмажуємо його буквально пару хвилин, щоб з’явилася золота скоринка. Потім підкладаємо тушонку і перемішуємо її з цибулею. Обжарку продовжуємо до закінчення програми.

3. Після звукового сигналу додаємо макарони, посипаємо спеціями і сіллю. Як слід перемішуємо. Доливаємо трохи окропу. Він повинен бути вище рівня макаронів, щоб повністю покривати їх. Закриваємо кришку мультиварки і запускаємо режим «Плов».

4. Що стосується часу приготування, то воно залежить від сорти макаронів. Якщо в їх основі тверді сорти пшениці, то орієнтуємося по часу, зазначеному на упаковці. В середньому час для приготування макаронів – це 10-15 хв.

5. Після закінчення програми відразу відкриваємо кришку мультиварки, інакше макарони можуть злипнуться. Подаємо страву на пробу. Приємного апетиту!