Як приготувати макарони по-флотськи з тушонкою в мультиварці?
Страви, приготовані в мультиварці, заслужено відносять до числа найбільш корисних. Зараз техніка дозволяє готувати там навіть те, що ми звикли обсмажувати на сковороді, вживаючи додаткові калорії і жири. Приготуйте макарони по-флотськи з тушонкою в мультиварці – вам сподобається.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Макарони – 300 гр.
- свиняча Тушонка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Окріп – 300 мл
- Масло рослинне – 20 мл
- Сіль – 20 гр.
- Спеції – 20 гр.
Процес приготування:
1. У суху чашу мультиварки наливаємо трохи олії і вибираємо режим «Смаження». Нехай масло нагрівається.
2. В цей час ми швидко чистимо і нарізаємо на кубики цибулю і обсмажуємо його буквально пару хвилин, щоб з’явилася золота скоринка. Потім підкладаємо тушонку і перемішуємо її з цибулею. Обжарку продовжуємо до закінчення програми.
3. Після звукового сигналу додаємо макарони, посипаємо спеціями і сіллю. Як слід перемішуємо. Доливаємо трохи окропу. Він повинен бути вище рівня макаронів, щоб повністю покривати їх. Закриваємо кришку мультиварки і запускаємо режим «Плов».
4. Що стосується часу приготування, то воно залежить від сорти макаронів. Якщо в їх основі тверді сорти пшениці, то орієнтуємося по часу, зазначеному на упаковці. В середньому час для приготування макаронів – це 10-15 хв.
5. Після закінчення програми відразу відкриваємо кришку мультиварки, інакше макарони можуть злипнуться. Подаємо страву на пробу. Приємного апетиту!