Покроковий рецепт приготування макаронів по-флотськи з томатною пастою
Коли класичний рецепт макаронів по-флотськи здається злегка застарілим, приходить час додати в нього якусь родзинку. У даному випадку таким елементом стала томатна паста. Вона додасть свіжості страви і додасть кілька нових ноток смак, який і без того не поганий, але можна краще.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Макарони – 300 гр.
- Тушонка яловича – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Масло рослинне – 20 мл
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – 20 гр.
- Цукор – 20 гр.
Процес приготування:
1. Очистіть і наріжте цибулю довільної форми: можна подрібнити його, а можна порізати на подовгасті слайсы. Візьміть сковорідку, змочіть її рослинним маслом і викладіть на нього вже нарізану цибулю. Обсмажуйте кілька хвилин на середньому вогні.
2. Виберіть каструлю і наповніть її водою наполовину. Поставте на вогонь і викладіть макарони. Варіть їх, щоб вони були альденте.
3. У обжаривающийся цибулю викладіть томатну пасту, а також засипте цукор і сіль. Після пари хвилин тушонку з банки додайте до цибулі і розберіть на шматочки, щоб тушонка опинилася на всій площі сковороди. Додайте трохи води, яка залишилася від варіння макаронів.
4. Викладіть макарони до м’ясного соусу на сковороду. Перемішайте їх як слід і зменшіть вогонь до малого.
5. Накрийте блюдо кришкою і тушкуйте кілька хвилин. Смачне, апетитне і ситне блюдо готове, швидше розкладайте по тарілках і пробуйте. Приємного апетиту!