Макаруни в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Малинові макаронс

Малинові макаронс порадують вас яскравим смаком, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Витончене французькі ласощі стане яскравою прикрасою вашого столу і нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати десерт з нашого перевіреного покрокового рецептом. Порадуйте себе і своїх рідних!

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Мигдаль мелений – 80 гр.
  • Білок яєчний – 70 гр.
  • Пудра цукрова – 130 гр.
  • Барвник малиновий – 1 щіпка.
  • Малина – 200 гр.
  • Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
  • Цукор – 25 гр. для яєчних білків.
  • Желатин – 5 гр.
  • Краплі шоколадні – 1 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л. для крему.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо подрібнений мигдаль і цукрову пудру. Перемішуємо.

Крок 2. Охолоджені білки збиваємо з цукром до стійких піків. Поступово всипаємо сюди суху суміш. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Необхідно отримати гладке тісто.

Крок 4. Відправляємо в нього малиновий барвник, перемішуємо.

Крок 5. Викладаємо яскраве тісто акуратними кружечками на пергамент або силіконовий килимок. За бажанням, можна посипати мигдальною борошном. Залишаємо продукт до утворення скоринки на 30-60 хвилин.

Крок 6. Після випікаємо 14 хвилин при температурі 150 градусів. Даємо повністю охолонути.

Крок 7. Для крему малину перебиваємо в блендері з шматочками болгарського перцю і невеликою кількістю цукру.

Крок 8. Далі суміш розтираємо через дрібне металеве сито.

Крок 9. З’єднуємо суміш із заздалегідь підготовленим і набряклим желатином. Доводимо вміст до кипіння, після остуджуємо і відправляємо в холодильник до повного охолодження.

Крок 10. Половину охололих кружечків обмазуємо малиновим кремом. Зверху можна покладе по цілій ягоді.

Крок 11. Закриваємо начинку другим гуртком. Складаємо їх в контейнер і даємо настоятися.

Крок 12. Малинові макаронс готові. Можна подавати до столу з чашкою гарячого чаю або кави.