Малинові макаронс
Малинові макаронс порадують вас яскравим смаком, ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. Витончене французькі ласощі стане яскравою прикрасою вашого столу і нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати десерт з нашого перевіреного покрокового рецептом. Порадуйте себе і своїх рідних!
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Мигдаль мелений – 80 гр.
- Білок яєчний – 70 гр.
- Пудра цукрова – 130 гр.
- Барвник малиновий – 1 щіпка.
- Малина – 200 гр.
- Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
- Цукор – 25 гр. для яєчних білків.
- Желатин – 5 гр.
- Краплі шоколадні – 1 ст. л.
- Цукор – 3 ст. л. для крему.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо подрібнений мигдаль і цукрову пудру. Перемішуємо.
Крок 2. Охолоджені білки збиваємо з цукром до стійких піків. Поступово всипаємо сюди суху суміш. Вимішуємо до однорідності.
Крок 3. Необхідно отримати гладке тісто.
Крок 4. Відправляємо в нього малиновий барвник, перемішуємо.
Крок 5. Викладаємо яскраве тісто акуратними кружечками на пергамент або силіконовий килимок. За бажанням, можна посипати мигдальною борошном. Залишаємо продукт до утворення скоринки на 30-60 хвилин.
Крок 6. Після випікаємо 14 хвилин при температурі 150 градусів. Даємо повністю охолонути.
Крок 7. Для крему малину перебиваємо в блендері з шматочками болгарського перцю і невеликою кількістю цукру.
Крок 8. Далі суміш розтираємо через дрібне металеве сито.
Крок 9. З’єднуємо суміш із заздалегідь підготовленим і набряклим желатином. Доводимо вміст до кипіння, після остуджуємо і відправляємо в холодильник до повного охолодження.
Крок 10. Половину охололих кружечків обмазуємо малиновим кремом. Зверху можна покладе по цілій ягоді.
Крок 11. Закриваємо начинку другим гуртком. Складаємо їх в контейнер і даємо настоятися.
Крок 12. Малинові макаронс готові. Можна подавати до столу з чашкою гарячого чаю або кави.