Хрусткі малосольні кабачки з зеленню і часником
Хрусткі малосольні кабачки з зеленню і часником – це закуска, яка ідеально гармонує зі всілякими основними стравами. Наприклад, ви можете подати таку страву до гарячого шашлику або шніцелю з курки – смачно буде просто неймовірно!
Час готування – 2 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Кабачки молоді – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Цукор-пісок – 2 щіпки.
- Кріп рубаний – 1 ст. л.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Оцет яблучний – ½ ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Кабачок промиваємо і насухо витираємо паперовими серветками, подрібнюємо за допомогою овочечистки.
Крок 2. Для маринаду в піалу відправляємо нашатковану зелень, часник, пропущений через прес, соняшникове масло, цукровий пісок, сіль і оцет – гарненько перемішуємо до однорідності.
Крок 3. Отриману суміш виливаємо до овочевих стрічками.
Крок 4. Компоненти перемішуємо і залишаємо для просочення на 120 хвилин при кімнатній температурі.
Крок 5. Ароматну і хрустку закуску подаємо негайно знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення!