Малосольні кабачки швидкого приготування – 5 рецептів з покроковими фото

Хрусткі малосольні кабачки з зеленню і часником

Хрусткі малосольні кабачки з зеленню і часником – це закуска, яка ідеально гармонує зі всілякими основними стравами. Наприклад, ви можете подати таку страву до гарячого шашлику або шніцелю з курки – смачно буде просто неймовірно!

Час готування – 2 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Кабачки молоді – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Цукор-пісок – 2 щіпки.
  • Кріп рубаний – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Оцет яблучний – ½ ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Кабачок промиваємо і насухо витираємо паперовими серветками, подрібнюємо за допомогою овочечистки.

Крок 2. Для маринаду в піалу відправляємо нашатковану зелень, часник, пропущений через прес, соняшникове масло, цукровий пісок, сіль і оцет – гарненько перемішуємо до однорідності.

Крок 3. Отриману суміш виливаємо до овочевих стрічками.

Крок 4. Компоненти перемішуємо і залишаємо для просочення на 120 хвилин при кімнатній температурі.

Крок 5. Ароматну і хрустку закуску подаємо негайно знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення!