Малосольні кабачки швидкого приготування – 5 рецептів з покроковими фото

Малосольні кабачки в банку

Малосольні кабачки в банку – це проста і смачна закуска, яка може опинитися на вашому столі всього лише через 10-12 годин! І повірте, приготувавши овочі таким чином хоча б один раз, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову – гарантовано!

Час готування – 12 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10.

Склад:

  • Кабачки – 2,5 кг
  • Часник – 1 головка.
  • Парасольки кропу – 4 шт.
  • Листя вишні – 4 шт.
  • Сіль – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

Крок 1. Кабачок промиваємо, зрізаємо хвостики і очищаємо від шкірки.

Крок 2. М’якоть ріжемо на довільні шматочки середнього розміру.

Крок 3. На дно стерильних баночок укладаємо вишневі листя, кабачки і зубці часнику, зверху поміщаємо парасольки кропу.

Крок 4. Для приготування маринаду в сотейник наливаємо воду і всипаємо цукор з сіллю – доводимо до кипіння.

Крок 5. Розчин переливаємо в банки доверху, закорковуємо банки капроновими кришками і залишаємо при кімнатній температурі на 10-12 годин. Приємного апетиту!