Малосольні кабачки в банку
Малосольні кабачки в банку – це проста і смачна закуска, яка може опинитися на вашому столі всього лише через 10-12 годин! І повірте, приготувавши овочі таким чином хоча б один раз, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову – гарантовано!
Час готування – 12 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 10.
Склад:
- Кабачки – 2,5 кг
- Часник – 1 головка.
- Парасольки кропу – 4 шт.
- Листя вишні – 4 шт.
- Сіль – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
Крок 1. Кабачок промиваємо, зрізаємо хвостики і очищаємо від шкірки.
Крок 2. М’якоть ріжемо на довільні шматочки середнього розміру.
Крок 3. На дно стерильних баночок укладаємо вишневі листя, кабачки і зубці часнику, зверху поміщаємо парасольки кропу.
Крок 4. Для приготування маринаду в сотейник наливаємо воду і всипаємо цукор з сіллю – доводимо до кипіння.
Крок 5. Розчин переливаємо в банки доверху, закорковуємо банки капроновими кришками і залишаємо при кімнатній температурі на 10-12 годин. Приємного апетиту!