Солодка манна каша з цукром
Манну кашу традиційно готують солодкої, при цьому, замість звичайного цукру можна додати цукор, трохи меду або варення, виходячи з власних уподобань. Деякі кладуть в кашу тертий шоколад, що робить смак звичного продукту особливим.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Склад:
- Молоко – 1 склянка
- Крупа манна – 4 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
1. В окремій глибокій мисці змішують сухі інгредієнти – цукор, крупу і сіль.
2. Молоко нагрівають на плиті до гарячого стану.
3. До того, як молоко закипить, тонкою цівкою всипають сухі інгредієнти в гарячу рідину при активному помішуванні.
4. Готують крупу протягом 3 хвилин при слабкому нагріванні плити, а потім вимикають вогонь, накривають каструлю кришкою і загортають її рушником на 10 хвилин.
5. В готову кашу кладуть масло, перемішують і подають гарячою з ягодами, фруктами або шоколадом.