Манна каша без грудочок на молоці – 6 рецептів з покроковими фото

Солодка манна каша з цукром

Манну кашу традиційно готують солодкої, при цьому, замість звичайного цукру можна додати цукор, трохи меду або варення, виходячи з власних уподобань. Деякі кладуть в кашу тертий шоколад, що робить смак звичного продукту особливим.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 1.

Склад:

  • Молоко – 1 склянка
  • Крупа манна – 4 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком.

Процес приготування:

1. В окремій глибокій мисці змішують сухі інгредієнти – цукор, крупу і сіль.

2. Молоко нагрівають на плиті до гарячого стану.

3. До того, як молоко закипить, тонкою цівкою всипають сухі інгредієнти в гарячу рідину при активному помішуванні.

4. Готують крупу протягом 3 хвилин при слабкому нагріванні плити, а потім вимикають вогонь, накривають каструлю кришкою і загортають її рушником на 10 хвилин.

5. В готову кашу кладуть масло, перемішують і подають гарячою з ягодами, фруктами або шоколадом.