Маринована капуста з оцтом швидкого приготування
Швидко і смачно замаринувати білокачанну капусту можна великими шматками. Такий продукт порадує своєю соковитістю і яскравою подачею. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Оцет 9% – 2,5 ст. ложки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
1. Промиваємо качан капусти під проточною водою. Акуратно знімаємо верхні листки.
2. Розбираємо овоч великими шматками.
3. Моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо його будь-яким зручним способом. Можна розділити соломкою або тонкими колами.
4. Кип’ятимо воду з сіллю і цукром до їх розчинення. Заливаємо маринадом овочі, додаємо до них оцет і рослинне масло.
5. Залишаємо заготовку на кілька годин. Через деякий час масу розмішуємо, охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу. Готово!