Маринована капуста великими шматками – 6 рецептів швидкого приготування з покроковими фото

Маринована капуста з оцтом швидкого приготування

Швидко і смачно замаринувати білокачанну капусту можна великими шматками. Такий продукт порадує своєю соковитістю і яскравою подачею. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Оцет 9% – 2,5 ст. ложки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

1. Промиваємо качан капусти під проточною водою. Акуратно знімаємо верхні листки.

2. Розбираємо овоч великими шматками.

3. Моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо його будь-яким зручним способом. Можна розділити соломкою або тонкими колами.

4. Кип’ятимо воду з сіллю і цукром до їх розчинення. Заливаємо маринадом овочі, додаємо до них оцет і рослинне масло.

5. Залишаємо заготовку на кілька годин. Через деякий час масу розмішуємо, охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу. Готово!