Мариновані яйця – 8 рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Яйця в соєвому соусі

Яйця в соєвому соусі – це незвичайна та дуже смачна закуска, яка чудово підходить для пікніка або оригінального бутерброду, який на кілька годин додасть вам ситості. Для приготування нам потрібні лише прості та доступні інгредієнти.

Час приготування – 19 год.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 2-4.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Соус соєвий – 150 мл.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Цукор-пісок – ч.л.
  • Оцет рисовий – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця відварюємо у киплячій воді близько 15 хвилин, потім остуджуємо до теплого стану та очищаємо від шкаралупи.

Крок 2. У піалу насипаємо цукор, сіль та чорний перець.

Крок 3. Виливаємо соєвий соус та оцет – ретельно перемішуємо.

Крок 4. В отриману суміш викладаємо яйця, забираємо в холодильну камеру на 24-48 годин, періодично перевертаючи.

Крок 5. Просочені добавками яйця розрізаємо навпіл і знімаємо пробу. Смачного!