Паста з мідіями в вершково-часниковому соусі
Паста з морепродуктами – це завжди яскраве і смачне блюдо. Спробуйте в якості основного інгредієнта мідії в ароматному вершково-часниковому соусі. Порадуйте домашніх незабутнім вечерею.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Спагетті – 400 гр.
- Мідії очищені – 400 гр.
- Вершки – 1 склянка
- Часник – 4 зубчики.
- Помідор – 1 шт.
- Базилік сушений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
1. Мідії промиваємо під водою, а потім обсмажуємо їх на рослинному маслі. Тушкуємо на повільному вогні близько 5-7 хвилин.
2. Подрібнюємо часник і помідори. Викладаємо овочі до мідій і продовжуємо тушкувати ще 2-3 хвилини. Також відразу додаємо і сушений базилік.
3. Далі вливаємо вершки і солимо. Варимо на повільному вогні, поки вміст не закипить.
4. Окремо відварюємо спагетті, після чого закидаємо їх до мідій в соусі. Перемішуємо.
5. Розкладаємо ароматну пасту по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!