Місо суп з яйцем в домашніх умовах
Місо суп з яйцем в домашніх умовах – яскраве кулінарне рішення для вашого столу. Подавайте апетитне частування до обіду, вечері або в якості перекусу. Якщо хочете побалувати себе і близьких цікавою стравою, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
- Моркву – ¼ шт.
- Вода – 600 мл
- Бульйон рибний гранульований Хондаши – 1 ч. л.
- Місо-паста – 2 ч. л.
- Цибуля зелена – 2 стебла.
- Яйце варене – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку приготуємо рибний бульйон японської кухні. У глибоку миску відправляємо гранули Хондаши.
Крок 2. Заливаємо продукт гарячою водою. Вимішуємо до повного розчинення гранул.
Крок 3. Очищаємо моркву і ріжемо її тонкою соломкою.
Крок 4. Зелену цибулю нарізаємо невеликими відрізками.
Крок 5. На тонкі пір’я поділяємо ріпчасту цибулю.
Крок 6. Викладаємо в бульйон цибулю і моркву.
Крок 7. Кип’ятимо вміст і проварюємо 5 хвилин.
Крок 8. Викладаємо в загальну масу пір’я зеленої цибулі. Готуємо одну хвилину і вимикаємо плиту.
Крок 9. В заготовку розтираємо місо-паста з допомогою дрібного сита.
Крок 10. Акуратно перемішуємо вміст.
Крок 11. Далі суп можна розливати по тарілках.
Крок 12. Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і поділяємо на половинки. Подаємо їх разом з супом.
Крок 13. Домашній місо-суп з яйцем в домашніх умовах готовий. Пригощайтеся!