Місо суп – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Місо суп з яйцем в домашніх умовах

Місо суп з яйцем в домашніх умовах – яскраве кулінарне рішення для вашого столу. Подавайте апетитне частування до обіду, вечері або в якості перекусу. Якщо хочете побалувати себе і близьких цікавою стравою, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – ¼ шт.
  • Моркву – ¼ шт.
  • Вода – 600 мл
  • Бульйон рибний гранульований Хондаши – 1 ч. л.
  • Місо-паста – 2 ч. л.
  • Цибуля зелена – 2 стебла.
  • Яйце варене – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо рибний бульйон японської кухні. У глибоку миску відправляємо гранули Хондаши.

Крок 2. Заливаємо продукт гарячою водою. Вимішуємо до повного розчинення гранул.

Крок 3. Очищаємо моркву і ріжемо її тонкою соломкою.

Крок 4. Зелену цибулю нарізаємо невеликими відрізками.

Крок 5. На тонкі пір’я поділяємо ріпчасту цибулю.

Крок 6. Викладаємо в бульйон цибулю і моркву.

Крок 7. Кип’ятимо вміст і проварюємо 5 хвилин.

Крок 8. Викладаємо в загальну масу пір’я зеленої цибулі. Готуємо одну хвилину і вимикаємо плиту.

Крок 9. В заготовку розтираємо місо-паста з допомогою дрібного сита.

Крок 10. Акуратно перемішуємо вміст.

Крок 11. Далі суп можна розливати по тарілках.

Крок 12. Відварюємо курячі яйця, очищаємо їх і поділяємо на половинки. Подаємо їх разом з супом.

Крок 13. Домашній місо-суп з яйцем в домашніх умовах готовий. Пригощайтеся!