Місо суп з грибами
Місо суп з грибами виходить неймовірно поживним, ароматним і насиченим смаком. Яскраве страва японської кухні порадує вас швидким кулінарним процесом. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і здивуйте близьких!
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Гриби шиітаке – 30 гр.
- Яйце – 1 шт.
- соєвий Соус – 20 мл
- Цибуля зелена – 15 гр.
- Цибуля-порей – 70 гр.
- паста Місо – 55 гр.
- Вода – 500 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість грибів шиітаке. Якщо використовуємо сушені гриби, то їх попередньо замочуємо.
Крок 3. Промиваємо цибулю-порей, розрізаємо його на пластинки по діагоналі. Після ці пластинки розрізаємо на половини.
Крок 4. Підготовлені гриби ріжемо на дрібні частини.
Крок 5. Зелену цибулю ріжемо невеликими шматочками навскоси.
Крок 6. В невелику глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Збиваємо його виделкою.
Крок 7. Місо-пасту розводимо з 500 мл води в невеликій каструлі.
Крок 8. Опускаємо в каструлю гриби, цибулю-порей і вливаємо соєвий соус. Кип’ятимо вміст три хвилини.
Крок 9. Тонким струменем вливаємо в суп яєчну суміш. Перемішуємо і доповнюємо зеленою цибулею перед подачею.
Крок 10. Місо суп з грибами готовий. Розливайте по тарілках, подавайте до столу і пригощайтеся!