Місо суп – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Місо суп з грибами

Місо суп з грибами виходить неймовірно поживним, ароматним і насиченим смаком. Яскраве страва японської кухні порадує вас швидким кулінарним процесом. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і здивуйте близьких!

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Гриби шиітаке – 30 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • соєвий Соус – 20 мл
  • Цибуля зелена – 15 гр.
  • Цибуля-порей – 70 гр.
  • паста Місо – 55 гр.
  • Вода – 500 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість грибів шиітаке. Якщо використовуємо сушені гриби, то їх попередньо замочуємо.

Крок 3. Промиваємо цибулю-порей, розрізаємо його на пластинки по діагоналі. Після ці пластинки розрізаємо на половини.

Крок 4. Підготовлені гриби ріжемо на дрібні частини.

Крок 5. Зелену цибулю ріжемо невеликими шматочками навскоси.

Крок 6. В невелику глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Збиваємо його виделкою.

Крок 7. Місо-пасту розводимо з 500 мл води в невеликій каструлі.

Крок 8. Опускаємо в каструлю гриби, цибулю-порей і вливаємо соєвий соус. Кип’ятимо вміст три хвилини.

Крок 9. Тонким струменем вливаємо в суп яєчну суміш. Перемішуємо і доповнюємо зеленою цибулею перед подачею.

Крок 10. Місо суп з грибами готовий. Розливайте по тарілках, подавайте до столу і пригощайтеся!