Торт з млинців з сирно-сметанним кремом
Торт з млинців з сирно-сметанним кремом – ніжне і тане в роті частування, для насиченості смаку якого, ми пропонуємо вам сформований торт відправити в духову шафу на 15-20 хвилин. Від цієї дії, цукор розплавиться, і млинці миттєво просочаться в міру солодким вершковим кремом.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5-6.
Склад:
- Борошно – 2 склянки
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Сметана – 200 гр.
- сирна Маса – 2 упаковки.
- Молоко – 1 склянка
- Вода – 0,5 склянки
- Сіль – 1 щіпка.
- Ванілін – 1,5 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У мисці змішуємо молоко і півсклянки води, підсипаємо близько трьох столових ложок цукрового піску, щіпку солі, вбиваємо яйця – расколачиваем і поступово висипаємо дві склянки борошна.
Крок 2. Смажимо тонкі і ароматні млинці, їх розмір повинен відповідати вашій формі для запікання.
Крок 3. Викладаємо млинці стопкою і даємо трохи часу охолонути.
Крок 4. Тим часом готуємо крем: в тарілку з високими бортиками викладаємо жирну сметану.
Крок 5. Висипаємо приблизно склянку цукру і перемішуємо за допомогою ручного віночка.
Крок 6. В якості добавки ви можете використовувати як звичайний сир, так і сирну масу з різними наповнювачами – як вам більше подобається.
Крок 7. Кладемо перший млинець на дно форми для запікання і промазуємо його сирною масою.
Крок 8. А також сметанним кремом.
Крок 9. Подібним чином збираємо весь торт, верхівку присмачую кремом і злегка присипаємо цукром.
Крок 10. Прибираємо десерт в духовку, розігріту до 180-200 градусів на 15-20 хвилин, за цей час цукровий пісок встигне розтанути, і весь торт просочиться під час термічної обробки.
Крок 11. Частування нарізаємо порційними шматками і подаємо до столу, на радість домочадців. Приємного апетиту!