Млинцевий торт зі сметанним кремом – 6 рецептів з покроковими фото

Торт з млинців з сирно-сметанним кремом

Торт з млинців з сирно-сметанним кремом – ніжне і тане в роті частування, для насиченості смаку якого, ми пропонуємо вам сформований торт відправити в духову шафу на 15-20 хвилин. Від цієї дії, цукор розплавиться, і млинці миттєво просочаться в міру солодким вершковим кремом.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5-6.

Склад:

  • Борошно – 2 склянки
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Сметана – 200 гр.
  • сирна Маса – 2 упаковки.
  • Молоко – 1 склянка
  • Вода – 0,5 склянки
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Ванілін – 1,5 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У мисці змішуємо молоко і півсклянки води, підсипаємо близько трьох столових ложок цукрового піску, щіпку солі, вбиваємо яйця – расколачиваем і поступово висипаємо дві склянки борошна.

Крок 2. Смажимо тонкі і ароматні млинці, їх розмір повинен відповідати вашій формі для запікання.

Крок 3. Викладаємо млинці стопкою і даємо трохи часу охолонути.

Крок 4. Тим часом готуємо крем: в тарілку з високими бортиками викладаємо жирну сметану.

Крок 5. Висипаємо приблизно склянку цукру і перемішуємо за допомогою ручного віночка.

Крок 6. В якості добавки ви можете використовувати як звичайний сир, так і сирну масу з різними наповнювачами – як вам більше подобається.

Крок 7. Кладемо перший млинець на дно форми для запікання і промазуємо його сирною масою.

Крок 8. А також сметанним кремом.

Крок 9. Подібним чином збираємо весь торт, верхівку присмачую кремом і злегка присипаємо цукром.

Крок 10. Прибираємо десерт в духовку, розігріту до 180-200 градусів на 15-20 хвилин, за цей час цукровий пісок встигне розтанути, і весь торт просочиться під час термічної обробки.

Крок 11. Частування нарізаємо порційними шматками і подаємо до столу, на радість домочадців. Приємного апетиту!