Млинці на молоці з окропом – 8 рецептів тонких заварних млинців з дірочками

Як спекти заварні млинці на молоці без яєць?

Якщо ви запланували приготування млинців, а в холодильнику не знайшлося яєць, не поспішайте засмучуватися. Отримати ситний борошняний продукт можна і без них. Оцініть простий домашній рецепт на молоці і окропі.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Борошно – 200 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Вода – 100 мл
  • Масло вершкове – 50 мл
  • Цукор – 10 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Спершу просіваємо борошно і ретельно розмішуємо її з содою, цукром і сіллю.

2. В окремому посуді змішуємо молоко і розтоплене вершкове масло. Розмішуємо до однорідності.

3. З’єднуємо суху суміш з рідкою. Збиваємо масу і поступово вливаємо окріп тонким струменем. Продовжуємо працювати віночком, поки не утвориться однорідна рідкувате тісто.

4. Ставимо на вогонь сковороду. Обмазуємо її рослинним маслом. Вливаємо трохи тіста і смажимо до готовності з обох сторін.

5. Рум’яні домашні млинці без використання яєць готові. Викладайте їх на тарілку і ставте на стіл!