Як спекти заварні млинці на молоці без яєць?
Якщо ви запланували приготування млинців, а в холодильнику не знайшлося яєць, не поспішайте засмучуватися. Отримати ситний борошняний продукт можна і без них. Оцініть простий домашній рецепт на молоці і окропі.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Борошно – 200 гр.
- Молоко – 200 мл
- Вода – 100 мл
- Масло вершкове – 50 мл
- Цукор – 10 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Спершу просіваємо борошно і ретельно розмішуємо її з содою, цукром і сіллю.
2. В окремому посуді змішуємо молоко і розтоплене вершкове масло. Розмішуємо до однорідності.
3. З’єднуємо суху суміш з рідкою. Збиваємо масу і поступово вливаємо окріп тонким струменем. Продовжуємо працювати віночком, поки не утвориться однорідна рідкувате тісто.
4. Ставимо на вогонь сковороду. Обмазуємо її рослинним маслом. Вливаємо трохи тіста і смажимо до готовності з обох сторін.
5. Рум’яні домашні млинці без використання яєць готові. Викладайте їх на тарілку і ставте на стіл!