Як приготувати тонкі млинці на воді з яйцем та борошном зробив?
Тонкі, апетитні, шалено смачні млинці можна приготувати з води, борошна та яєць. Таке блюдо можна подати на сніданок до чаю, доповнивши його варенням, медом або згущеним молоком. Те що потрібно для гарного початку дня!
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Вода питна – 500 мл
- Борошно пшеничне – 4 склянки
- Яйця курячі – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. У глибоку ємність заливаємо 2 ст. води, а також убиваємо 3 яйця. Добре розмішуємо рідкі інгредієнти за допомогою віночка.
2. Тепер беремо ситечко і просіваємо через нього борошно. Це потрібно для того, щоб наповнити її повітрям і зробити млинці пишними.
3. Додаємо борошно в рідку суміш. Краще додавати її поступово, при цьому розмішуючи масу, щоб тісто вийшло однорідним, без грудок. Засипаємо цукровий пісок, дрібку солі і 1 ст. л. рослинного масла. Добре розмішуємо.
4. Розігріваємо сковороду, промазану рослинним маслом на помірному вогні. Беремо приблизно ½ ополоника тіста і виливаємо на сковороду. Розподіляємо його по всій поверхні, злегка нахиляючи в сторони.
5. Смажимо млинці 3-4 хв. з обох боків до рум’яного стану.
Приємного апетиту!