Млинці з куркою і грибами – це дуже апетитне і ситне частування для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Приготувати фаршировані млинці з соковитою начинкою в домашніх умовах можна різними способами. Кращі кулінарні ідеї ми зібрали для вас у нашій готової добірці з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Млинці, фаршировані куркою і грибами
Млинці, фаршировані куркою і грибами – це дуже смачне і поживне частування для вашого столу. Приготувати таку страву в домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і близьких!
Інгредієнти на
6 порц.
- Борошно 2 склянки
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко коров’яче 2 склянки
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор-пісок-1 ст. л.
- Вода-1 склянка
- Масло рослинне 4 ст. л.
- Для начинки:
- Печериці свіжі 300 гр.
- Куряче філе 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Жовток 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Для панірування:
- Яйце куряче 2 шт.
- Вода 1.5 ст. л.
- Сухарі панірувальні-1 склянка
Процес приготування:
- Замішуємо рідкувате тісто на млинці. Яйця розтираємо з сіллю, цукром, після вливаємо молоко, додаємо борошно, рослинна олія. Збиваємо до однорідності і зникнення грудочок. Залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин.
- Через 30 хвилин в тісто вливаємо теплу воду і все добре перемішуємо. Смажимо тонкі рум’яні млинці на сковороді.
- Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх до повної готовності на сковороді.
- Відварюємо куряче філе, прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері.
- Масу з курки з’єднуємо з грибами та цибулею. Солимо, перчимо, доповнюємо яєчними жовтками. Ретельно вимішуємо.
- Начиняємо отриманою начинкою млинці. Звертаємо їх у конвертики, обвалюємо в яйці з водою і панірувальних сухарях. Після обсмажуємо на сковороді.
- Млинці, фаршировані з куркою і грибами готові. Подавайте до столу просто так або, доповнивши сметаною. Приємного апетиту!
Мішечки з грибами і куркою, з млинців
Мішечки з грибами і куркою, з млинців – цікава кулінарна ідея для вашого свята або яскравого сімейного обіду. Готове частування вийде неймовірно смачним, соковитим і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Борошно – 11-14 ст. л.
- Молоко – 1 л
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Сода – ¼ ч. л.
- Оцет – 1 ч. л.
Для начинки:
- Гриби – 0,5 кг
- Курка відварна – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Цибуля зелена – для зав’язування млинців.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо тонкі рум’яні млинці. Для цього перемішуємо між собою яйця, молоко, борошно, сіль, цукор, гашену соду і рослинне масло. Вливаємо рідке тісто на сковороду і обсмажуємо продукт з двох сторін.
Крок 2. Подрібнюємо промиті і очищені гриби. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо продукти на рослинному маслі до готовності. Солимо за смаком.
Крок 3. Обсмажені гриби з’єднуємо з шматочками відвареної курки.
Крок 4. Заправляємо продукти майонезом за смаком. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Начинка з грибів та курки готова.
Крок 6. По центру кожного млинця викладаємо по дві столові ложки начинки.
Крок 7. Звертаємо заготовки в мішечок і перев’язуємо пір’ям зеленого лука.
Крок 8. Мішечки з грибами і куркою з млинців готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!
Млинці з куркою, грибами і сиром
Млинці з куркою, грибами і сиром – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого сімейного столу. Приготувати апетитну страву в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковим описом процесу. Урізноманітніть своє меню!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 5 ст. л.
- Молоко – 0,8 л.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л. + для смаження.
Для начинки:
- Гриби печериці – 400 гр.
- Філе куряче – 500 гр.
- Сир твердий – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою і ріжемо на невеликі кубики.
Крок 3. З’єднуємо куряче м’ясо з цибулею. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.
Крок 4. Ретельно перемішуємо продукти.
Крок 5. Обсмажуємо їх на розігрітій з маслом сковороді до повної готовності, постійно помішуючи.
Крок 6. Подрібнюємо промиті гриби і обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності в окремій сковороді.
Крок 7. На тертці натираємо сир.
Крок 8. З’єднуємо курячу частина, гриби і сир. Додаємо подрібнену зелень і добре перемішуємо начинку.
Крок 9. Замішуємо млинцеве тісто з борошна, молока, яєць, солі, цукру і рослинної олії. Обсмажуємо на сковороді тонкі млинці.
Крок 10. На кожен млинець викладаємо трохи начинки.
Крок 11. Звертаємо заготовки в щільні рулетики.
Крок 12. Викладаємо фаршировані млинці у форму для запікання. Доповнюємо шматочками вершкового масла.
Крок 13. Запікаємо частування близько 10-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Млинці з куркою, грибами і сиром готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!
Яєчні млинці з куркою і грибами
Яєчні млинці з куркою і грибами – оригінальне частування, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Готове блюдо виходить дуже ситним, гарним і яскравим смаком. Подавайте до сімейного або святкового столу. Обіцяємо, що ваші близькі та гості не зможуть встояти!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Молоко – 1 склянка
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
Для начинки:
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Сир Російський – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Майонез/сметана – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця збиваємо з сіллю, цукром і борошном до утворення пишної піни. Вливаємо сюди молоко і ще раз збиваємо. З цього тіста смажимо тонкі млинчики.
Крок 2. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх на сковороді. Додаємо до грибів дуже дрібно порізане куряче філе, половину натертого сиру, сіль, перець і зелень. Ретельно перемішуємо.
Крок 3. На одну половинку кожного яєчного млинці викладаємо начинку.
Крок 4. Підверніть краю млинців і звертаємо заготовки.
Крок 5. Необхідно отримати акуратні конвертики з начинкою.
Крок 6. Викладаємо млинці у форму для запікання. Обмазуємо їх майонезом і посипаємо тертим сиром. Готуємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Яєчні млинці з куркою і грибами готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Млинці з копченою куркою і грибами
Млинці з копченою куркою і грибами – це дуже апетитне і ситне частування для всієї родини. Приготувати таке яскраве страву в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Побалуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Молоко – 0,5 л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 2 щіпки.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сода – 1/3 ч. ложки
- Масло рослинне – 0,5 склянки
- Борошно – 4 ст. л.
Для начинки:
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Філе копченої курки – 1 шт.
- Масло рослинне – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Петрушка – для зав’язування млинців.
Процес приготування:
Крок 1. Збиваємо яйця з цукром, сіллю і содою. Вливаємо сюди молоко і додаємо борошно. Збиваємо продукти до однорідного жидковатого тіста без грудочок.
Крок 2. Готуємо з отриманого тіста тонкі рум’яні млинці.
Крок 3. Гриби промиваємо, нарізаємо і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Солимо і перчимо за смаком.
Крок 4. Копчене куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 5. Гриби з копченою куркою перемішуємо і викладаємо по центру кожного млинчика.
Крок 6. Збираємо краї млинця навколо начинки і зав’язуємо їх петрушкою. Формуємо акуратні мішечки.
Крок 7. Млинці з копченою куркою і грибами готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!