Млинці з куркою і грибами – 5 рецептів фаршированих млинців з покроковими фото

Мішечки з грибами і куркою, з млинців

Мішечки з грибами і куркою, з млинців – цікава кулінарна ідея для вашого свята або яскравого сімейного обіду. Готове частування вийде неймовірно смачним, соковитим і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Борошно – 11-14 ст. л.
  • Молоко – 1 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Сода – ¼ ч. л.
  • Оцет – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Гриби – 0,5 кг
  • Курка відварна – 0,4 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Цибуля зелена – для зав’язування млинців.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо тонкі рум’яні млинці. Для цього перемішуємо між собою яйця, молоко, борошно, сіль, цукор, гашену соду і рослинне масло. Вливаємо рідке тісто на сковороду і обсмажуємо продукт з двох сторін.

Крок 2. Подрібнюємо промиті і очищені гриби. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо продукти на рослинному маслі до готовності. Солимо за смаком.

Крок 3. Обсмажені гриби з’єднуємо з шматочками відвареної курки.

Крок 4. Заправляємо продукти майонезом за смаком. Ретельно перемішуємо.

Крок 5. Начинка з грибів та курки готова.

Крок 6. По центру кожного млинця викладаємо по дві столові ложки начинки.

Крок 7. Звертаємо заготовки в мішечок і перев’язуємо пір’ям зеленого лука.

Крок 8. Мішечки з грибами і куркою з млинців готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!