Мішечки з грибами і куркою, з млинців
Мішечки з грибами і куркою, з млинців – цікава кулінарна ідея для вашого свята або яскравого сімейного обіду. Готове частування вийде неймовірно смачним, соковитим і поживним. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Борошно – 11-14 ст. л.
- Молоко – 1 л
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Сода – ¼ ч. л.
- Оцет – 1 ч. л.
Для начинки:
- Гриби – 0,5 кг
- Курка відварна – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Цибуля зелена – для зав’язування млинців.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо тонкі рум’яні млинці. Для цього перемішуємо між собою яйця, молоко, борошно, сіль, цукор, гашену соду і рослинне масло. Вливаємо рідке тісто на сковороду і обсмажуємо продукт з двох сторін.
Крок 2. Подрібнюємо промиті і очищені гриби. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо продукти на рослинному маслі до готовності. Солимо за смаком.
Крок 3. Обсмажені гриби з’єднуємо з шматочками відвареної курки.
Крок 4. Заправляємо продукти майонезом за смаком. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Начинка з грибів та курки готова.
Крок 6. По центру кожного млинця викладаємо по дві столові ложки начинки.
Крок 7. Звертаємо заготовки в мішечок і перев’язуємо пір’ям зеленого лука.
Крок 8. Мішечки з грибами і куркою з млинців готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!