Молода картопля, запечена в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як смачно запекти молоду картоплю в рукаві

Як смачно запекти молоду картоплю в рукаві, ми докладно описали в нашому перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Готове частування послужить дуже смачним, ароматним і поживним гарніром для вашого домашнього столу. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Картопля молода – 1 кг
  • Сіль морська – 2 ч. л.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Гарненько промиваємо молода картопля під водою. Можна вимочити його протягом 15 хвилин.

Крок 2. Шкірку знімати не потрібно. Даємо овочу обсохнути.

Крок 3. У глибокій мисці розмішуємо рослинне масло з морською сіллю і прованськими травами.

Крок 4. Переливаємо суміш до картоплі. Перемішуємо все для рівномірного розподілу ароматних спецій.

Крок 5. Якщо є час, картоплю залишаємо для маринування на час.

Крок 6. Перекладаємо продукт в рукав для запікання.

Крок 7. Зав’язуємо рукав з обох сторін. Перекладаємо заготовку на деко і відправляємо в духовку.

Крок 8. Запікаємо 50 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 9. Смачна молода картопля, запечена в рукаві, готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!