Як смачно запекти молоду картоплю в рукаві
Як смачно запекти молоду картоплю в рукаві, ми докладно описали в нашому перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Готове частування послужить дуже смачним, ароматним і поживним гарніром для вашого домашнього столу. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Картопля молода – 1 кг
- Сіль морська – 2 ч. л.
- Трави прованські – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Гарненько промиваємо молода картопля під водою. Можна вимочити його протягом 15 хвилин.
Крок 2. Шкірку знімати не потрібно. Даємо овочу обсохнути.
Крок 3. У глибокій мисці розмішуємо рослинне масло з морською сіллю і прованськими травами.
Крок 4. Переливаємо суміш до картоплі. Перемішуємо все для рівномірного розподілу ароматних спецій.
Крок 5. Якщо є час, картоплю залишаємо для маринування на час.
Крок 6. Перекладаємо продукт в рукав для запікання.
Крок 7. Зав’язуємо рукав з обох сторін. Перекладаємо заготовку на деко і відправляємо в духовку.
Крок 8. Запікаємо 50 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 9. Смачна молода картопля, запечена в рукаві, готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!