Класична гостра морква по-корейськи в домашніх умовах
Домашню морква по-корейськи можна приготувати з гострим смаком. Ароматне частування складе відмінну компанію гарячим і м’ясних страв. Оцініть традиційний пікантний рецепт.
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 1 кг
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг
 - Сіль – 10 гр.
 - Цукор – 30 гр.
 - Перець червоний пекучий мелений – 2 ч. л.
 - Оцет столовий – 2 ст. л.
 - Масло рослинне – 2 ст. л.
 - Кунжут – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Очищаємо моркву від шкірки і промиваємо її.
2. Далі натираємо продукт на тертці для корейської моркви. Можна використовувати овочерізку.
3. Викладаємо продукт в глибоку миску. Засипаємо його сіллю і цукром.
4. Далі кладемо головну пряність – пекучий перець. З ним слід працювати акуратно. Потрібно відразу промити руки і уникати потрапляння в очі.
5. Кунжут обсмажуємо в розпеченій сковороді близько 1 хвилини.
6. Перекладаємо кунжут до моркви. Сюди ж вливаємо столовий оцет і підігріте рослинне масло. Вимішуємо блюдо і ставимо його в холодильник на 5 годин.
7. Пікантна корейська морква готова. Подавайте закуску до столу!












