Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Дуже смачний морквяний торт з волоськими горіхами до чаю

Яскравий і поживний морквяний торт можна приготувати з додаванням волоських горіхів. Інгредієнт додасть ласощів особливий смак. Подавайте в міру солодкий десерт до домашнього чаювання.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Морква – 250 гр.
  • Горіхи грецькі – 150 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кориця мелена – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 2 ч. л.

Для крему:

  • Сметана – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 5 ст. л.

Для прикраси:

  • Горіхи волоські – 10 шт.
  • М’ята свіжа – за смаком.

Процес приготування:

1. Спершу волоські горіхи подрібнюємо.

2. Очищаємо моркву і також відправляємо її в блендер.

3. Викладаємо до продуктів цукор.

4. Сюди ж розбиваємо два курячих яйця.

5. Слідом просіваємо борошно, викладаємо мелену корицю і розпушувач.

6. Виливаємо до вмісту розтоплене вершкове масло. Збиваємо інгредієнти до гладкої маси.

7. Перелити тісто у форму для випікання.

8. Готуємо продукт при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.

9. Готовий корж витягаємо з форми і даємо йому охолонути.

10. Збиваємо сметану з цукровою пудрою. Обмазуємо морквяну заготівлю кремом.

11. Прикрашаємо блюдо цільними горіхами і листочками м’яти. Готово, подавайте страву до столу!